Tiedosto:Maroon 5 Beautiful Mistakes ääninäyte.ogg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Maroon_5_Beautiful_Mistakes_ääninäyte.ogg(Ogg Vorbis -äänitiedosto, 23 s, 372 kbit/s)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Musiikkinäyte Maroon 5:n kappaleesta ”Beautiful Mistakes” (feat. Megan Thee Stallion), pituus 23 sekuntia ja tiedostotyypiltään Ogg Vorbis. Kappale on albumilta Jordi vuodelta 2021. Kappaleen alkuperäispituus on 3 min. 47 s., joten näyte on asianmukaisesti alle 10% kokonaispituudesta. (en: Wikipedia:Music samples) Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa Beautiful Mistakes. Osiossa viitataan asianmukaisesti yhtyeeseen ja albumiin, jolta kappale on peräisin.

Lähde https://www.youtube.com/watch?v=BSzSn-PRdtI
Päiväys 11. maaliskuuta 2021
Tekijänoikeuksien haltija

222 Records, Interscope Records

Tämän teoksen tekijöitä ei välttämättä ole ilmoitettu. Vaihda ”Tekijänoikeuksien haltija” -parametri ”Tekijä”-parametriin ja korjaa tieto. Huomaa, että tekijällä tarkoitetaan aina ihmistä.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen26. toukokuuta 2021 kello 00.0523 s (1,03 MiB)Roopeank (keskustelu | muokkaukset)== Yhteenveto == {{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Musiikkinäyte Maroon 5:n kappaleesta ”Beautiful Mistakes” (feat. Megan Thee Stallion), pituus 23 sekuntia ja tiedostotyypiltään Ogg Vorbis. Kappale on albumilta ''Jordi'' vuodelta 2021. Kappaleen alkuperäispituus on 3 min. 47 s., joten näyte on asianmukaisesti alle 10% kokonaispituudesta. (en: Wikipedia:Music samples) Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallises...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Transcode status

Update transcode status
Muoto Bitrate Lataa Tila Encode time
MP3 0 bit/s Valmistui 25. toukokuuta 2021 kello 21.05 1,0 s

Metatieto