Tiedosto:Mäki Jukka - Pyramidien arvoitus - Kilterin koulu - m.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 084 × 605 kuvapistettä, 145 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus

Jukka Mäen tiilireliefityö Pyramidien arvoitus. Teos on osa Vantaan Myyrmäen kaupunginosassa sijaitsevan Kilterin koulun pääsisäänkäynnin viereisiä seinäpintoja. Teoksen on todettu olleen kokeilu arkkitehdin ja kuvataiteilijan yhteistyöstä ympäristötaiteen aikaansaamiseksi. Kilterin koulun suunnittelusta vastasi Arkkitehtitoimisto Perko & Rautamäki. Koulun ja teoksen valmistumisajalle eri lähteet antavat hieman eri ajankohtia. Esimerkiksi vuonna 2012 julkaistu Myyrmäen osayleiskaavan muutoksen selostus toteaa koulun valmistuneen vuonna 1983. Sen sijaan kartta.vantaa.fi -sivusto antaa haulla "Kilterin koulu" tiedon rakennusperintökohteen Kilterin koulu valmistuneen vuonna 1986.

Lähde oma valokuva
Päiväys 2016
Tekijä(t)

Kilterin koulun julkisivussa olevan tiilireliefityön osalta kuvataiteilija Jukka Mäki; valokuva: käyttäjä:Paju

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä käyttöoikeus koskee pelkästään otettua valokuvaa, ja käyttöoikeuslisenssi edellyttää esimerkiksi, että lähde ja kuvaaja mainitaan asianmukaisesti; myös nimimerkilliset kuvaajat on mainittava. Valokuva sisältää kuvan yhdestä tai useammasta taideteoksesta, joiden tekijänoikeus rajoittaa tämän lisäksi valokuvan käyttöä.

Minä, tämän työn tekijänoikeuksien haltija, julkaisen työni seuraavalla lisenssillä:
Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä Creative Commons Tarttuva
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat käyttää teosta sillä ehdolla, että mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän hyvän tavan mukaisesti ja lisensoit teoksesta tekemäsi johdannaiset eli muunnellut versiot samalla lisenssillä kuin tämä. Varsinainen lisenssi.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen21. kesäkuuta 2016 kello 21.58Pienoiskuva 21. kesäkuuta 2016 kello 21.58 tallennetusta versiosta1 084 × 605 (145 KiB)Paju (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Jukka Mäen tiilireliefityö ''Pyramidien arvoitus''. Teos on osa Vantaan Myyrmäen kaupunginosassa sijaitsevan Kilterin koulun pääsisäänkäynnin viereisiä seinäpintoja. Teoksen on todettu olleen ko...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa: