Tiedosto:Lucien den Arend - Quisnam vertitur (2018) - Lapaskankaan kiertoliittymä - Kangasniemi - 2.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 560 × 910 kuvapistettä, 175 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Valokuva kuvanveistäjä Lucien den Arendin suunnittelemasta veistoksesta Quisnam vertitur vuodelta 2018 Kangasniemellä. Teoksen tarkastelusuunnasta riippuen on näkyvissä eri muoto; veistoksesta on tästä syystä myös toinen kuva. Veistos sijaitsee Kangasniemen keskustaajaman eli Kangasniemen kirkonkylän pohjoispuolella olevassa Lapaskankaan kiertoliittymässä.

Lähde oma valokuva
Päiväys 26.9.2020 (latauspvm, kuvattu edellispäivänä)
Tekijä(t)

veistos Lucien den Arend; valokuva: Käyttäjä:Paju

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä käyttöoikeus koskee pelkästään otettua valokuvaa, ja käyttöoikeuslisenssi edellyttää esimerkiksi, että lähde ja kuvaaja mainitaan asianmukaisesti; myös nimimerkilliset kuvaajat on mainittava. Valokuva sisältää kuvan taideteoksesta, jonka tekijänoikeus rajoittaa tämän lisäksi valokuvan käyttöä.

Minä, tämän työn tekijänoikeuksien haltija, julkaisen työni seuraavalla lisenssillä:
Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä Creative Commons Tarttuva
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat käyttää teosta sillä ehdolla, että mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän hyvän tavan mukaisesti ja lisensoit teoksesta tekemäsi johdannaiset eli muunnellut versiot samalla lisenssillä kuin tämä. Varsinainen lisenssi.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen26. syyskuuta 2020 kello 10.06Pienoiskuva 26. syyskuuta 2020 kello 10.06 tallennetusta versiosta1 560 × 910 (175 KiB)Paju (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Valokuva kuvanveistäjä Lucien den Arendin suunnittelemasta veistoksesta ''Quisnam vertitur'' vuodelta 2018 Kangasniemellä. Teoksen tarkastelusuunnasta riippuen on näkyvissä eri muoto; veistoksesta on tästä syystä myös toinen kuva. Veistos sijaitsee Kangasniemen keskustaajaman eli Kangasniemen kirkonkylän pohjoispuolella olevassa Lapaskankaan kiertoliittymässä. | Lähde = oma valokuva | Päiväys = 26.9.2020 (latauspvm, kuvattu edellispäivänä) | T...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Metatieto