Tiedosto:Liminka church belfry 20080726 02.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(2 304 × 3 072 kuvapistettä, 2,82 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus
English: Belfry of the Liminka church, located in Liminka, Finland, seen from north. The belfry has been built by Grels Norling in 1733. Some tombs of the Liminka old cemetery can also be seen.
Suomi: Limingan kirkon kellotapuli pohjoisesta nähtynä. Kellotapulin on rakentanut Grels Norling vuonna 1733. Kuvassa näkyy myös joitain Limingan vanhan hautausmaan hautakiviä ja -ristejä.
Päiväys
Lähde Oma teos
Tekijä Antti Palsola (Apalsola)
Kameran sijainti64° 48′ 51,7″ N, 25° 24′ 08,4″ E  Heading=180° Kartographer map based on OpenStreetMap.Tämä ja muut kuvat kartalla: OpenStreetMap - Google Earthinfo
Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen täten tämän teoksen seuraavilla lisensseillä:
GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai myöhemmän ehtojen alaisena, jotka on julkaistu Free Software Foundation puolesta; ei koske muuttumattomia kohtia, ei etukannen tekstejä eikä kirjankannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla kohdassa GNU Free Documentation License.
w:fi:Creative Commons

nimeäminen jaa samoin

Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu, 2.5 Yleinen, 2.0 Yleinen ja 1.0 Yleinen -lisensseillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.

Voit valita haluamasi lisenssin.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen27. heinäkuuta 2008 kello 00.25Pienoiskuva 27. heinäkuuta 2008 kello 00.25 tallennetusta versiosta2 304 × 3 072 (2,82 MiB)Apalsola{{Information |Description={{en|1=Belfry of the Liminka church, located in Liminka, Finland, seen from north. The belfry has been built by Grels Norling in 1733. Some tombs of the Liminka old cemetery can also be seen.}} {{fi|1=Limingan kirkon kellotapuli

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

  • Käyttö kohteessa fr.wikipedia.org

Sisältökuvaukset