Tiedosto:Kuvataidelukion opiskelijaryhmä - Kurvi - 2006 - Lapinlahden kuvataidelukio seinä, Kivistöntie 2 - Lapinlahden kk - Lapinlahti.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(2 991 × 3 332 kuvapistettä, 1,43 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Valokuva Lapinlahden kuvataidelukion työryhmän (teoslaatan mukaisesti: Miika Juutinen, Leena-Maija Karttunen, Petrus Kauppinen, Inga Krueger, Toni Lappalainen, Raila Rautaparta, Joonas Sutinen ja ohjaaja Juha Koponen) suunnittelemasta teoksesta Kurvi vuodelta 2004. Teos on kiinnitetty Lapinlahden lukion julkisivuun. Lukion osoite on Kivistöntie 2, joka on Lapinlahden kirkonkylällä Lapinlahdella.

Lähde oma valokuva
Päiväys 21.8.2019 (latauspvm)
Tekijä(t)

teos: Lapinlahden kuvataidelukion työryhmä; valokuva: Käyttäjä:Paju

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä käyttöoikeus koskee pelkästään otettua valokuvaa, ja käyttöoikeuslisenssi edellyttää esimerkiksi, että lähde ja kuvaaja mainitaan asianmukaisesti; myös nimimerkilliset kuvaajat on mainittava. Valokuva sisältää kuvan taideteoksesta, jonka tekijänoikeus rajoittaa tämän lisäksi valokuvan käyttöä.

Minä, tämän työn tekijänoikeuksien haltija, julkaisen työni seuraavalla lisenssillä:
Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä Creative Commons Tarttuva
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat käyttää teosta sillä ehdolla, että mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän hyvän tavan mukaisesti ja lisensoit teoksesta tekemäsi johdannaiset eli muunnellut versiot samalla lisenssillä kuin tämä. Varsinainen lisenssi.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen21. elokuuta 2019 kello 17.09Pienoiskuva 21. elokuuta 2019 kello 17.09 tallennetusta versiosta2 991 × 3 332 (1,43 MiB)Paju (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Valokuva Lapinlahden kuvataidelukion työryhmän (teoslaatan mukaisesti: Miika Juutinen, Leena-Maija Karttunen, Petrus Kauppinen, Inga Krueger, Toni Lappalainen, Raila Rautaparta, Joonas Sutinen ja ohjaaja Juha Koponen) suunnittelemasta teoksesta ''Kurvi'' vuodelta 2004. Teos on kiinnitetty Lapinlahden lukion julkisivuun. Lukion osoite on Kivistöntie 2, joka on Lapinlahden kirkonkylällä Lapinlahdella. | Lähde...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Metatieto