Tiedosto:Kubuntu 22.04 fi 002.png

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 440 × 900 kuvapistettä, 463 KiB, MIME-tyyppi: image/png)

Yhteenveto

Kuvaus
Magyar: Kubuntu 22.04 finn nyelvű felülettel, rendszerinformációkkal
English: Kubuntu 22.04 - finnish language (with system information)
Deutsch: Kubuntu 22.04 - finnische Sprache (mit Systeminformationen)
Päiväys
Lähde Self-taken screenshot of Kubuntu (default wallpaper "Honeywave")
Tekijä

Ken Vermette (wallpaper),

SkuwiK (screenshot)

Lisenssi

Tämä kuvakaappaus sisältää vain yksinkertaisia geometrisia kuvioita tai lyhyen tekstinpätkän eikä lainkaan teoskynnyksen ylittäviä osia, tai tietokoneohjelman tekijänoikeuksien haltija on lisensoinut ohjelman vapaalla lisenssillä, joka sallii kenen tahansa käyttää, kopioida, muokata ja jakaa tietokoneohjelmaa vapaasti, myös kaupallisiin tarkoituksiin. Sitämyöten tämä kuvakaappaus noudattaa Commonsin käytäntöä, ja voit käyttää sitä vastikkeetta lisenssin suomin vapauksin. Tarkempien tietojen vapaasta lisenssistä tulisi olla ilmoitettuna tällä sivulla. Vapaan ohjelmiston lisenssi:

GNU head

Tämä teos on vapaata ohjelmistoa; voit levittää ja muokata sitä Free Software Foundationin julkaiseman GNU General Public License -lisenssin version 2 tai minkä tahansa uudemman version alaisena. Tätä teosta levitetään siinä toivossa että siitä olisi hyötyä, mutta mitään takuita ei anneta, ei edes myyntikelpoisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen. Lisätietoja saat GNU General Public License -lisenssin versiosta 2 ja versiosta 3.

Vapaa lisenssi koskee vain kuvakaappauksessa näkyvän tietokoneohjelman tekijänoikeutta. Jos kuvakaappauksessa näkyy osia jotka eivät ole suoraa seurausta tietokoneohjelman koodista, esimerkiksi tekstiä, grafiikkaa tai valokuvia, on niiden tekijänoikeudellinen asema ilmoitettava erikseen tällä sivulla. Kaiken kuvakaappauksessa näkyvän on alitettava teoskynnys tai oltava vailla tekijänoikeuden suojaa taikka lisensoitu vapaalla lisenssillä. Katso tekijänoikeuskäytäntö lisätietoja varten.


Kuvatekstit

Kubuntu 22.04 fi

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

8. elokuu 2022

image/png

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen12. elokuuta 2022 kello 13.20Pienoiskuva 12. elokuuta 2022 kello 13.20 tallennetusta versiosta1 440 × 900 (463 KiB)SkuwiKUploaded a work by Ken Vermette (wallpaper), SkuwiK (screenshot) from Self-taken screenshot of Kubuntu (default wallpaper "Honeywave") with UploadWizard

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Metatieto