Tiedosto:Kitzbuehel slalom ganslernhang 2010.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kitzbuehel_slalom_ganslernhang_2010.jpg(604 × 453 kuvapistettä, 176 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: slalom course of the 2010 world cup hahnenkamm race in kitzbuehel, austria
Päiväys
Lähde friend
Tekijä AnonyymiUnknown author

Lisenssi

Public domain Minä, tämän teoksen tekijänoikeudellinen omistaja, julkaisen tämän teoksen public domainiin eli luovun kaikista tekijänoikeuksista lain sallimissa puitteissa. Tämä on voimassa maailmanlaajuisesti.
Joissain maissa laki ei mahdollista tätä. Mikäli näin on:
Myönnän kenelle tahansa oikeuden käyttää tätä teosta mihin tahansa tarkoitukseen, ilman mitään ehtoja, ellei laki vaadi ehtojen asettamista.

Tiedoston File:Kitzbuehel slalom ganslernhang 2010.jpg tekijänoikeustilanne on epäselvä

bahasa melayu  català  čeština  dansk  deutsch (Sie-Form)  deutsch  english  español  français  galego  hrvatski  italiano  magyar  nederlands  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  português  polski  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  türkçe  беларуская  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  русский  українська  ಕನ್ನಡ  ತುಳು  മലയാളം  한국어  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  עברית  العربيَّة  فارسی  +/−
Varoitus
Tämä tiedosto saatetaan poistaa.
Kiitos, että lisäsit tiedoston File:Kitzbuehel slalom ganslernhang 2010.jpg. Huomaan, että tiedoston tiedot eivät ole riittävät, sillä siihen ei ole merkitty tekijänoikeusmallinetta.

Jos et ole itse luonut tiedostoa, sinun pitää merkitä, mistä tiedosto on peräisin (mikä usein tarkoittaa nettisivua, jolta kuvan otit) ja mitkä ovat sen käyttöehdot. Sinun pitää myös merkitä tiedoston luoja siten kuin laki ja Commonsin käytännöt vaativat. Jos et ole luonut tiedostoa itse, on tärkeää, että voit perustella, että meillä on oikeus käyttää kuvaa Wikimedia Commonsissa. Merkitse tiedostoon lisäksi tekijänoikeusmalline.

Jos olet itse luonut tiedoston, voit merkitä kuvan mallineella {{self|cc-by-3.0}}, jos haluat, että kuvaa voi käyttää vapaasti, kunhan sinut mainitaan kuvan tekijänä. Jos taas haluat, että kuvaa voi käyttää vapaasti, jos sinut mainitaan sen tekijänä ja johdannaiset lisensoidaan samalla lisenssillä, voit merkitä kuvan mallineella {{self|cc-by-sa-3.0}}. Suositeltavaa on julkaista kuva sekä lisenssillä Creative Commons Nimeä-Tarttuva (CC-BY-SA) että GNU Free Documentation Licensellä. Jos haluat julkaista kuvan näin, merkitse se mallineella {{self|cc-by-sa-3.0|GFDL|migration=redundant}}. Vaikka tiedosto olisi sinun luomasi, kerro kaikki oleellinen kuvan alkuperästä, esimerkiksi missä valokuva on otettu tai miten tiedosto on luotu.

Huomaa, että tiedostot, joissa ei ole lähdettä eikä lisenssiä, poistetaan viikon kuluttua, kuten poistokriteereissä on määrätty. Jos olet tallentanut muitakin tiedostoja, tarkista, että olet merkinnyt niihin riittävät tiedot. Löydät kaikki lisäämäsi tiedostot Gallery-työkalulla. Kiitos yhteistyöstäsi.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

24. tammikuu 2010

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen18. toukokuuta 2010 kello 17.05Pienoiskuva 18. toukokuuta 2010 kello 17.05 tallennetusta versiosta604 × 453 (176 KiB)E*ok{{Information |Description={{en|1=slalom course of the 2010 world cup hahnenkamm race in kitzbuehel, austria}} |Source=http://www.facebook.com/ |Author=anonymous |Date=2010-01-24 |Permission= |other_versions= }} Category:Alpine Skiing [[Category:Kitz

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto