Tiedosto:Karel Jan Bossart.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Karel_Jan_Bossart.jpg(502 × 389 kuvapistettä, 29 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
Nederlands: Foto van Karel Bossart
Päiväys
Lähde New Mexico Museum of Space History "http://www.nmspacemuseum.org/halloffame/images.php?image_id=102"
Tekijä TuntematonUnknown author
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston uudelleenkäyttö)

From source: Photographs not the property of the New Mexico Museum of Space History appear courtesy of NASA image archives.. "Mr. Buyens: In reference to your inquiry concerning the use of a picture of Karel Bossart, if you are going to use the photo that is posted on the NMMSH website (Mr. Bossart is an Inductee in our International Space Hall of Fame,) you are certainly welcome to do so, as all the Inductee pictures (photos) are "PUBLIC DOMAIN" and as such can be used by anyone."

VRT Wikimedia

Tämän teoksen käyttölupa on hyväksytty ja arkistoitu Wikimedia Foundationin VRT-järjestelmään. Voit lukea sen tikettinä #2007041510008981 jos sinulla on VRTS-tili. Jos olet Commonsin normaali käyttäjä ja haluat kysyä jostakin luvasta tai varmistua luvan oikeellisuudesta, ole hyvä ja ota yhteyttä VRT-vapaaehtoiseen tai jätä viesti VRT-ilmoitustaululle. Jos haluat käyttää tätä teosta jossain muualla, ole hyvä ja lue ohjeet täällä.

Linkki tikettiin: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2007041510008981
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)


Public domain Tämän teoksen tekijä, Michael Smith, on julkaissut sen public domainiin. Tämä on voimassa maailmanlaajuisesti.
Joissain maissa laki ei mahdollista tätä. Mikäli näin on:
Michael Smith myöntää kaikille oikeuden käyttää tätä teosta mihin tahansa tarkoitukseen ilman minkäänlaisia ehtoja, ellei laki vaadi ehtojen asettamista.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

23. maaliskuu 2007

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen24. maaliskuuta 2007 kello 00.15Pienoiskuva 24. maaliskuuta 2007 kello 00.15 tallennetusta versiosta502 × 389 (29 KiB)Ckiki lwai~commonswiki{{Information |Description=foto van Karel Bossart |Source=New Mexico Museum of Space History "http://www.nmspacemuseum.org/halloffame/images.php?image_id=102" |Date=23/03/2007 |Author=onbekend |Permission="Mr. Buyens: In reference to your inquiry concerni

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Metatieto