Tiedosto:Into Saxelin Yllätys 1925.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 691 × 1 691 kuvapistettä, 1,24 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus

Valokuva Into Saxelinin graniittiveistoksesta Yllätys, 1925. Teos paljastettiin Tukholman puistossa Helsingissä vuonna 1948.

Lähde itse ottamani kuva
Päiväys 5.7.2014
Tekijä(t)

veistos: Into Saxelin, valokuva: Kulttuurinavigaattori joka on Heikki Kastemaa

Copyright US.png

Tämän teoksen tekijänoikeus on rauennut Suomessa ja muun muassa kaikissa muissa EU-maissa, koska tekijän kuolinvuodesta on kulunut yli 70 vuotta. Tämä teos on kuitenkin tekijänoikeuden suojaama Yhdysvalloissa, koska teoksella oli tekijänoikeus alkuperämaassaan (Suomi) vuonna 1996 (eli tekijän kuolinvuodesta 1927 ei ollut kulunut vielä 70 vuotta), ja teos on julkaistu vuoden 1922 jälkeen, vuonna 1925. Tällöin teokseen alettiin soveltaa Uruguay Round Agreements Actin (URAA) mukaisesti Yhdysvaltain tekijänoikeuslakia, jonka mukaan vain ennen vuotta 1923 julkaistut teokset ovat tekijänoikeudesta vapaita. Vaikka teoksen tekijänoikeus olisikin myöhemmin rauennut alkuperämaassaan (kuten tässä tapauksessa), vuoden 1923 sääntö pätee silti teokseen. Koska Wikimedia Commonsissa olevien tiedostojen on oltava tekijänoikeudesta vapaita myös Yhdysvalloissa, ei tätä tiedostoa saa siirtää Wikimedia Commonsiin. Teos vapautuu tekijänoikeudesta, kun julkaisuvuodesta on kulunut 95 vuotta, eli vuonna 2021. (Lisätietoja URAAsta)

Valokuva[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Minä, tämän työn tekijänoikeuksien haltija, julkaisen työni seuraavilla lisensseillä:
Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä Creative Commons Tarttuva
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat käyttää teosta niin kauan kun mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän hyvän tavan mukaisesti ja lisensoit teoksesta tekemäsi johdannaiset, eli muunnellut versiot samalla lisenssillä kuin tämä. Varsinainen lisenssi.
GNU-pää Tämän dokumentin kopiointi, levittäminen sekä muokkaaminen on sallittua GNU Free Documentation Licensen version 1.2 tai uudemman Free Software Foundationin julkaiseman version mukaisesti, ilman muuttumattomuuslauseketta tai kansitekstejä. Kopio lisenssistä löytyy nimellä ”GNU Free Documentation License”.
GFDL

GNU Free Documentation License http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen5. heinäkuuta 2014 kello 21.09Pienoiskuva 5. heinäkuuta 2014 kello 21.09 tallennetusta versiosta1 691 × 1 691 (1,24 MiB)Kulttuurinavigaattori (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Valokuva Into Saxelinin graniittiveistoksesta Yllätys, 1925. Teos paljastettiin Tukholman puistossa Helsingissä vuonna 1948. | Lähde = itse ottamani kuva | Päiväys = 5.7.2014 | Tekijä = veistos: Into Saxelin, v...
  • Et voi tallentaa uutta tiedostoa tämän tilalle.

Sisältökuvaukset