Tiedosto:Hurriganes Rock'n' Roller.ogg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hurriganes_Rock'n'_Roller.ogg(Ogg Vorbis -äänitiedosto, 25 s, 454 kbit/s)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Musiikkinäyte Hurriganes-yhtyeen kappaleesta ”Rock 'n' Roller”. Pituus 25 sekuntia, tiedostotyyppi Ogg Vorbis. Kappaleen pituus on kokonaisuudessaan 4.30, joten näyte on asianmukaisesti alle 10 % kokonaispituudesta. Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa Rock and Roll All Night Long. Osiossa viitataan asianmukaisesti esittäjään ja kappaleeseen.

Lähde Itse äänitetty "Audacity"-äänitysohjelmalla. Lähteenä Hurriganesin albumi "Rock and Roll All Night Long (24-bit digitally re-mastered)" (LRCD 84, Love Records 1973, Siboney 2001).
Päiväys 1973
Tekijänoikeuksien haltija

© & ℗ Love Records 1973 / Siboney 2001

Tämän teoksen tekijöitä ei välttämättä ole ilmoitettu. Vaihda ”Tekijänoikeuksien haltija” -parametri ”Tekijä”-parametriin ja korjaa tieto. Huomaa, että tekijällä tarkoitetaan aina ihmistä.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen6. joulukuuta 2022 kello 00.2325 s (1,36 MiB)Kärrmes (keskustelu | muokkaukset)volumea vähän pois
5. joulukuuta 2022 kello 23.4625 s (1,38 MiB)Kärrmes (keskustelu | muokkaukset)== Yhteenveto == {{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Musiikkinäyte Hurriganes-yhtyeen kappaleesta ”Rock 'n' Roller”. Pituus 25 sekuntia, tiedostotyyppi Ogg Vorbis. Kappaleen pituus on kokonaisuudessaan 4.30, joten näyte on asianmukaisesti alle 10 % kokonaispituudesta. Näyte on peräisin tekijänoikeuden alaisesta kappaleesta, ja sitä käytetään rajallisesti siteeraustarkoituksessa artikkelissa Rock and Roll All Night Long. Osiossa viitataan asianmukaisesti esittäjään ja kappaleeseen. | Lähde = Itse ää...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Transcode status

Update transcode status
Muoto Bitrate Lataa Tila Encode time
MP3 217 kbit/s Valmistui 5. joulukuuta 2022 kello 21.23 1,0 s

Metatieto