Tiedosto:Help Cure Muscular Dystrophy Phase 2.png

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Help_Cure_Muscular_Dystrophy_Phase_2.png(642 × 478 kuvapistettä, 268 KiB, MIME-tyyppi: image/png)

Yhteenveto

Kuvaus
English: Screen saver of World Community Grid with BOINC client (Ver. 6.2.28) participate to [edit] Help Cure Muscular Dystrophy - Phase 2
日本語: Help Cure Muscular Dystrophy - Phase 2 プロジェクトに参加しているパソコンのスクリーンセーバ画面(World Community GridでBOINCクライアントソフト(Ver. 6.2.28)を使用)
Päiväys
Lähde Self shot of My PC screen, member of WCG
Tekijä Namazu-tron
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston uudelleenkäyttö)

Tämä kuvakaappaus sisältää vain yksinkertaisia geometrisia kuvioita tai lyhyen tekstinpätkän eikä lainkaan teoskynnyksen ylittäviä osia, tai tietokoneohjelman tekijänoikeuksien haltija on lisensoinut ohjelman vapaalla lisenssillä, joka sallii kenen tahansa käyttää, kopioida, muokata ja jakaa tietokoneohjelmaa vapaasti, myös kaupallisiin tarkoituksiin. Sitämyöten tämä kuvakaappaus noudattaa Commonsin käytäntöä, ja voit käyttää sitä vastikkeetta lisenssin suomin vapauksin. Tarkempien tietojen vapaasta lisenssistä tulisi olla ilmoitettuna tällä sivulla. Vapaan ohjelmiston lisenssi:

GNU head Tämä kirjasto on vapaata ohjelmistoa. Voit levittää ja/tai muokata sitä Free Software Foundationin julkaiseman GNU Lesser General Public License -lisenssin alaisena; joko lisenssin version 2.1 tai minkä tahansa myöhemmän version ehdoilla. Tätä kirjastoa levitetään siinä toivossa, että siitä olisi hyötyä, mutta mitään takuita ei anneta; ei edes myyntikelpoisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen. Lisätietoja saat GNU Lesser General Public License -lisenssin versiosta 2.1 ja versiosta 3.

Vapaa lisenssi koskee vain kuvakaappauksessa näkyvän tietokoneohjelman tekijänoikeutta. Jos kuvakaappauksessa näkyy osia jotka eivät ole suoraa seurausta tietokoneohjelman koodista, esimerkiksi tekstiä, grafiikkaa tai valokuvia, on niiden tekijänoikeudellinen asema ilmoitettava erikseen tällä sivulla. Kaiken kuvakaappauksessa näkyvän on alitettava teoskynnys tai oltava vailla tekijänoikeuden suojaa taikka lisensoitu vapaalla lisenssillä. Katso tekijänoikeuskäytäntö lisätietoja varten.


Lisenssi

Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen täten tämän teoksen seuraavalla lisenssillä:
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Sinun on mainittava lähde asianmukaisesti, tarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli olet tehnyt muutoksia. Voit tehdä yllä olevan millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et siten, että annat ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai teoksen käyttöäsi.
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

14. toukokuu 2009

image/png

831ddef549557d24cd589fc3498b0b4ffebf3935

data size englanti

274 435 tavu

478 pikseli

642 pikseli

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen14. toukokuuta 2009 kello 17.51Pienoiskuva 14. toukokuuta 2009 kello 17.51 tallennetusta versiosta642 × 478 (268 KiB)Namazu-tron{{Information |Description={{en|1=Screen saver of World Community Grid with BOINC client (Ver. 6.2.28) participate to [edit] Help Cure Muscular Dystrophy - Phase 2}} {{ja|1=Help Cure Muscular Dystrophy - Phase 2 プロジェクトに参加している�

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: