Tiedosto:Haus LennartHell.svg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(SVG-tiedosto; oletustarkkuus 263 × 248 kuvapistettä; tiedostokoko 2 KiB)

Yhteenveto

Kuvaus
Deutsch: Ein Haus
Suomi: Piirretty talo
Päiväys
Lähde File:Haus LennartHell.png
Tekijä Reubot
Muut versiot

File:Haus LennartHell.png

Lisenssi

Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen täten tämän teoksen seuraavalla lisenssillä:
Creative Commons CC-Zero Tämä teos on saatettu Creative Commons CC0 1.0 Yleismaailmallinen Public Domain -lausuman alaisuuteen.
Henkilö, joka on yhdistänyt CC0:n teokseen tai viitannut siihen teoksessa, on luovuttanut teoksen vapaaseen yleiseen käyttöön (public domain) luopumalla maailmanlaajuisesti ja soveltuvan lainsäädännön sallimassa enimmäislaajuudessa kaikista tekijänoikeuslainsäädännön alaisista oikeuksistaan teokseen, lähioikeudet ja kaikki tekijänoikeuteen liittyvät oikeudet mukaan lukien. Teosta voi lupaa pyytämättä kopioida, muokata, levittää ja esittää, mukaan lukien kaupallisessa tarkoituksessa.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen20. joulukuuta 2011 kello 15.37Pienoiskuva 20. joulukuuta 2011 kello 15.37 tallennetusta versiosta263 × 248 (2 KiB)Reubot{{Information |Description ={{de|1=Ein Haus}} |Source =File:Haus LennartHell.png |Author =Reubot |Date = |Permission = |other_versions =File:Haus LennartHell.png }} Category:House symbols

Enemmän kuin 100 sivua linkittävät tähän tiedostoon. Seuraava lista näyttää 100 ensimmäistä sivua, jotka käyttävät vain tätä tiedostoa. Koko lista on saatavilla.

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: