Tiedosto:Hajuaistit aakkosjärjestyksessä by Hanna Vihriälä.JPG

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(2 404 × 1 602 kuvapistettä, 411 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus

Valokuva Hanna Vihriälän teoksesta Hajuaistit aakkosjärjestyksessä. Teos on paljastettu vuonna 2003 ja se sijaitsee Terälahden koulun sisäpihalla ulkoseinässä. Teos käsittää seinään kiinnitettyjä valoksia eri eläinlajien hajuaistimusta välittävistä elimistä kuten nenistä, kuonoista tai kärsistä. Valoksien metalleina ovat rauta, alumiini, pronssi ja messinki. Kuvassa lähinnä katsojaa on Ö=örn (kotka) ja sen jälkeen äyriäishuuhkaja, åsna (=aasi), zebra, yuccayölisko, Xerus-suvun maaorava, weddellinhylje ja virtahepo.

Lähde Itse otettu valokuva
Päiväys 2017-08-12
Tekijä(t)


Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lyhyesti: Saat levittää ja muokata teosta niin kauan kuin mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän/tekijät tai lisensoijan/lisensoijat. Virallinen lisenssi.
CC BY 4.0

Nimeä 4.0 Kansainvälinen http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.fi

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen13. elokuuta 2017 kello 18.05Pienoiskuva 13. elokuuta 2017 kello 18.05 tallennetusta versiosta2 404 × 1 602 (411 KiB)Htm (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Valokuva kuvanveistäjä ja nykytaiteilija Hanna Vihriälän teoksesta ''Hajuaistit aakkosjärjestyksessä''. Teos on paljastettu vuonna 2003 ja se sijaitsee Terälahden koulun sisäpihalla ulkoseinässä. Teos käsittää...

Metatieto