Tiedosto:GNU Compiler Collection logo.svg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(SVG-tiedosto; oletustarkkuus 584 × 689 kuvapistettä; tiedostokoko 21 KiB)

Kuvaus
Français : Logo de GNU Compiler Collection.
Päiväys (UTC)
Lähde From http://gcc.gnu.org/img/gccegg.svg, with tweaks
Tekijä https://gcc.gnu.org/img/gccegg.svg
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)
Trademarked
Tämä teos sisältää tavaramerkkisuojan piiriin kuuluvaa materiaalia. Ennen kuin käytät tai levität tätä teosta, varmista, että et riko tavaramerkkisuojaa teoksen käytöllä tai levittämisellä, sillä sinä olet vastuussa lain rikkomisesta. Lue myös vastuuvapauslauseke.
Tämä malline ei osoita kuvan tekijänoikeustilannetta eli lisäksi tarvitaan normaali lisenssimalline. Lisätietoja varten katso Commons:Tiedostojen käyttösäännöt.

Lisenssi

GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai myöhemmän ehtojen alaisena, jotka on julkaistu Free Software Foundation puolesta; ei koske muuttumattomia kohtia, ei etukannen tekstejä eikä kirjankannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla kohdassa GNU Free Documentation License.
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.
Lisensointimerkintä lisätiin tähän tiedostoon osana GFDL-lisensointipäivitystä.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen27. tammikuuta 2013 kello 23.30Pienoiskuva 27. tammikuuta 2013 kello 23.30 tallennetusta versiosta584 × 689 (21 KiB)X-Fi6Switched to Verdana font, converted to path
12. heinäkuuta 2007 kello 05.22Pienoiskuva 12. heinäkuuta 2007 kello 05.22 tallennetusta versiosta584 × 689 (19 KiB)Oleg Alexandrovtweak more
12. heinäkuuta 2007 kello 04.36Pienoiskuva 12. heinäkuuta 2007 kello 04.36 tallennetusta versiosta584 × 689 (21 KiB)Oleg Alexandrov{{Information |Description=GNU Compiler Collection logo. |Source=From http://gcc.gnu.org/img/gccegg.svg, tweaked by me |Date= ~~~~~ |Author= }} {{GFDL}}

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Sisältökuvaukset