Tiedosto:Flag of the Governor of Mauritius (1906–1968).svg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(SVG-tiedosto; oletustarkkuus 1 200 × 600 kuvapistettä; tiedostokoko 155 KiB)

Yhteenveto

Kuvaus
English: Flag of Governor of Mauritius(1906-68)
Français : Drapeau du gouverneur de l'île Maurice (1906-1968)
Päiväys
Lähde https://www.fotw.info/images/m/mu_906g.gif and File:Coat_of_arms_of_Mauritius.svg and Flag_of_a_British_Governor_(traditional).svg
Tekijä TheBlueJett4

Lisenssi

w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Sinun on mainittava lähde asianmukaisesti, tarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli olet tehnyt muutoksia. Voit tehdä yllä olevan millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et siten, että annat ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai teoksen käyttöäsi.
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.
Public domain This work was first published on Mauritius and is now in the public domain because its copyright protection has expired by virtue of the Copyright Act 1997, Act No. 12 of 1997. The work meets one of the following criteria:
  • It is a pseudonymous, collective or posthumous work and 50 years have passed since the date of its publication
  • It is a photographic work or a work of applied art and 25 years have passed since the year of its creation
  • It is an audiovisual work or a work made in the course of the author's employment and 50 years have passed since the year of its publication (or creation, whatever date is the latest)
  • It is another kind of work, and 50 years have passed since the year of death of the author (or last-surviving author)


Public domain
Tämän Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaisen julkaiseman teoksen tekijänoikeus on vanhentunut.
  • Valokuvien tekijänoikeudet ovat vanhentuneet ennen 1. kesäkuuta 1957 otetuista tai ennen vuotta 1974 julkaistuista valokuvista.
  • Piirrosten, maalausten ja kaiverrusten tekijänoikeus raukeaa 50 vuotta julkaisuvuoden jälkeen ja muiden teosten heti, kun luontivuodesta on kulunut 50 vuotta.
HMSO on julistanut että tekijänoikeuksien vanheneminen on maailmanlaajuista (lähde). Katso myös tämä sivu, tämä sivu ja tämä sivu lisätietoja varten kruunun tekijänoikeudesta (Crown Copyright).

Deutsch  English  Español  français  italiano  Nederlands  polski  português  sicilianu  slovenščina  suomi  Türkçe  македонски  русский  українська  മലയാളം  한국어  日本語  简体中文  繁體中文  العربية  +/−

Insignia Tässä kuvassa on lippu, vaakuna, sinetti tai muu virallinen arvo- tai tunnuskuvio. Lainsäädäntö voi rajoittaa tällaisen kuvion käyttöä, joten varmista, että saat käyttää sitä. Tällaiset rajoitukset eivät liity tekijänoikeuteen, joten tekijänoikeuksista vapaakaan tunnuskuva ei välttämättä ole täysin vapaasti käytettävissä.
Public domain Tämän teoksen tekijä, TheBlueJett4 projektissa Wikipedia kielellä englanti, on julkaissut sen public domainiin. Tämä on voimassa maailmanlaajuisesti.
Joissain maissa laki ei mahdollista tätä. Mikäli näin on:
TheBlueJett4 myöntää kaikille oikeuden käyttää tätä teosta mihin tahansa tarkoitukseen ilman minkäänlaisia ehtoja, ellei laki vaadi ehtojen asettamista.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

2. toukokuu 2012

image/svg+xml

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen4. maaliskuuta 2014 kello 23.19Pienoiskuva 4. maaliskuuta 2014 kello 23.19 tallennetusta versiosta1 200 × 600 (155 KiB)Fry1989redo
2. toukokuuta 2012 kello 12.07Pienoiskuva 2. toukokuuta 2012 kello 12.07 tallennetusta versiosta1 200 × 600 (150 KiB)TheBlueJett4

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto