Tiedosto:Flag of Fort Smith, Arkansas.png

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Flag_of_Fort_Smith,_Arkansas.png(360 × 214 kuvapistettä, 10 KiB, MIME-tyyppi: image/png)

Yhteenveto

Kuvaus
English: City flag of the City of Fort Smith, AR as adopted 1916 by the mayor.


"I am proud that the honor has been bestowed upon me of dedicating to Fort Smith her municipal flag.

(Raising of flag).

The national colors — red, white and blue — express our national patriotism. The field of gold typifies solidity for which Fort Smith is famous.

Around the city seal, the white circle denoting continuity signifies that we will ever be loyal to our motto, "All for One, One for All."

May this flag ever wave over as good and brave a people as it does today and speak to the world of their peace, purity and prosperity."


Insignia Tässä kuvassa on lippu, vaakuna, sinetti tai muu virallinen arvo- tai tunnuskuvio. Lainsäädäntö voi rajoittaa tällaisen kuvion käyttöä, joten varmista, että saat käyttää sitä. Tällaiset rajoitukset eivät liity tekijänoikeuteen, joten tekijänoikeuksista vapaakaan tunnuskuva ei välttämättä ole täysin vapaasti käytettävissä.
Public domain
Public domain
Tämä ennen vuotta 1929 julkaistu yhdysvaltalainen teos on ilman tekijänoikeuden suojaa Yhdysvalloissa. Ennen vuotta 1998 tekijänoikeuden suoja-aika oli ennen vuotta 1978 julkaistuille muodollisuudet (tekijänoikeushuomautus, ennen vuotta 1964 myös tekijänoikeuden uusiminen) täyttäneille teoksille 75 vuotta julkaisuvuodesta. Vuoden 1998 alussa näiden teosten suoja-aika pidennettiin 95 vuoteen julkaisuvuodesta. Ne teokset, jotka olivat ilman tekijänoikeuden suojaa vuoden 1998 alussa, eivät saaneet tekijänoikeuttaan takaisin, ja siten kaikki ennen vuotta 1929 julkaistut yhdysvaltalaiset teokset ovat ilman tekijänoikeuden suojaa.

United States
United States
Tämä teos saattaa olla yhä tekijänoikeuden alainen sellaisilla hallinnollisilla alueilla, jotka eivät hyväksy lyhyempää suoja-aikaa yhdysvaltalaisille teoksille. Tällaisia alueita ovat muun muassa Kanada, Kiina (ei Hong Kong tai Macao), Meksiko, Saksa ja Sveitsi. Lataajalle: Mainitse teoksen tekijä ja julkaisuvuosi.
Päiväys
Lähde Oma teos
Tekijä Brandonrush
Tämä tyyppiä flag oleva kuva pitäisi luoda uudelleen SVG-tiedostoksi vektorigrafiikan avulla. Tällä tiedostotyypillä on monia vahvuuksia, sivulta Commons:Media for cleanup löytyy lisätietoja. Jos tästä kuvasta on jo olemassa SVG-versio, ole ystävällinen ja tallenna se tänne. SVG-tiedoston tallentamisen jälkeen vaihda tämä malline mallineeseen {{vector version available|uusi kuvan nimi.svg}}.

Lisenssi

Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen täten tämän teoksen seuraavalla lisenssillä:
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Sinun on mainittava lähde asianmukaisesti, tarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli olet tehnyt muutoksia. Voit tehdä yllä olevan millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et siten, että annat ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai teoksen käyttöäsi.
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

12. toukokuu 1916Gregoriaaninen

image/png

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen6. heinäkuuta 2015 kello 03.08Pienoiskuva 6. heinäkuuta 2015 kello 03.08 tallennetusta versiosta360 × 214 (10 KiB)BrandonrushUser created page with UploadWizard

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto