Tiedosto:FIN-A26-Grand Duchy of Finland-75 kopeks (1824).jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(4 317 × 3 389 kuvapistettä, 19,08 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: 75 kopeks, Waxel-Depositions och Lane Bank (1824), Grand Duchy of Finland.
Päiväys
Lähde Image by Godot13
Tekijä

Russia/Finland

institution QS:P195,Q148584
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston uudelleenkäyttö)
Use of this image should give credit to the National Numismatic Collection, National Museum of American History.


VRT Wikimedia

Tämän teoksen käyttölupa on hyväksytty ja arkistoitu Wikimedia Foundationin VRT-järjestelmään. Voit lukea sen tikettinä #2013030510011547 jos sinulla on VRTS-tili. Jos olet Commonsin normaali käyttäjä ja haluat kysyä jostakin luvasta tai varmistua luvan oikeellisuudesta, ole hyvä ja ota yhteyttä VRT-vapaaehtoiseen tai jätä viesti VRT-ilmoitustaululle. Jos haluat käyttää tätä teosta jossain muualla, ole hyvä ja lue ohjeet täällä.

Linkki tikettiin: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2013030510011547
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)


Lisenssi

This is a faithful photographic reproduction of an original two-dimensional work of art. The work of art itself is in the public domain in its source country for the following reason:

Public domain
Tämä teos on ilman tekijänoikeuden suojaa, koska tämä on anonyymisti tai pseudonyymisti julkaistu teos, jonka tekijää ei saatu selvitettyä 70 vuoden kuluessa julkaisuvuodesta ja jonka julkaisuvuodesta on kulunut 70 vuotta.
Tämä koskee Euroopan unionia ja muita hallinnollisia alueita, joissa tekijänoikeuden kesto anonyymeille ja pseudonyymeille teoksille on 70 vuotta ensijulkaisuvuodesta tai vähemmän.
Flag of Europe
Flag of Europe
Warning sign
Warning sign
Lataajalle: Mainitse aina kuvan ensimmäinen julkaisuajankohta ja -paikka. Varmista, että tekijä ei koskaan ilmoittanut siitä, että hän on tekijä. Jos tekijä ilmoitti siitä, että hän on teoksen tekijä, älä käytä tätä mallinetta. Lisätietoja ja vaihtoehtoisia mallineita voit katsoa ohjeesta.

Teoksen tekijänoikeus Saksassa: Saksassa ennen 1. heinäkuuta 1995 julkaistut työt ovat tekijänoikeuden alaisia kunnes tekijän kuolemasta on kulunut 70 vuotta siitäkin huolimatta, että tekijää ei tiedettäisi. Katso Aktuelle Rechtslage in Deutschlandin viimeinen pykälä.

The work of art itself is in the public domain in the United States for the following reason:

Public domain
Tämä anonyymisti tai pseudonyymisti julkaistu teos on julkaistu ennen 1. tammikuuta 1929 eikä saa tekijänoikeuden suojaa Yhdysvalloissa eikä muissa maissa, joissa anonyymisti tai pseudonyymisti julkaistujen teoksien tekijänoikeuden kesto on 95 vuotta tai vähemmän.

This digital reproduction has been released under the following licenses:

Godot13, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisee täten tämän teoksen seuraavalla lisenssillä:
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Sinun on mainittava lähde asianmukaisesti, tarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli olet tehnyt muutoksia. Voit tehdä yllä olevan millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et siten, että annat ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai teoksen käyttöäsi.
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.

In many jurisdictions, faithful reproductions of two-dimensional public domain works of art are not copyrightable. The Wikimedia Foundation's position is that these works are not copyrightable in the United States (see Commons:Reuse of PD-Art photographs). In these jurisdictions, this work is actually in the public domain and the requirements of the above license are not compulsory.


English  español  français  italiano  日本語  한국어  македонски  sicilianu  slovenščina  Türkçe  简体中文  繁體中文  +/−

Public domain
Tämä teos on public domainissa Venäjällä Venäjän federaation 18. joulukuuta 2006 antaman Venäjän federaation IV lakikirjassa olevan lain 230-FZ artiklan 1259 perusteella.

5 §

Tekijänoikeutta ei ole ideoihin, konsepteihin, perusajatuksiin, toimintaperiaatteisiin, menetelmiin, prosesseihin, järjestelmiin, merkityksiin, ratkaisuihin, löytöihin, tietoon ja ohjelmointikoodeihin.

6 §

Tekijänoikeutta ei ole
  • Viranomaisten dokumentteihin, kuten lakeihin, lausuntoihin ja päätöksiin ja niiden virallisiin käännöksiin
  • Virallisiin valtion ja hallinnollisten alueiden symboleihin, kuten lippuihin, vaakunoihin ja rahaan
  • Kansansävelmiin
  • Tieteellisiin uutisraportteihin

6 § 1. ja 2. mom. eivät koske luonnoksia.

Venäjä on Neuvostoliiton ja Venäjän sosialistisen federatiivisen neuvostotasavallan (VSFNT) laillinen seuraaja, joten artiklan 1259 voidaan katsoa koskevan myös niiden virallisia symboleita ja viranomaisten dokumentteja.



Currency Tämä kuva esittää osittain tai kokonaan käteistä.

Vaikka tämä kuva onkin ilman tekijänoikeuden suojaa tai muuten tekijänoikeutta sovelletaan siihen vain osittain, tekijänoikeudesta riippumattomat paikalliset lait saattavat rajoittaa sen käyttöä. Ennen kuin käytät tätä kuvaa, varmista, että paikalliset lait sallivat sen käytön. Olet yksin vastuussa, mikäli rikot lakia.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

15. elokuu 2014

image/jpeg

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen11. syyskuuta 2014 kello 21.24Pienoiskuva 11. syyskuuta 2014 kello 21.24 tallennetusta versiosta4 317 × 3 389 (19,08 MiB)Godot13User created page with UploadWizard

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto