Tiedosto:Dinah Cancer 45 Grave Blue Cafe Long Beach 1.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 992 × 3 000 kuvapistettä, 4,12 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus

Dinah Cancer, vocalist for death rock band 45 Grave, performing at the Bats over Broadway event at Blue Cafe in Long Beach, California, USA.

Päiväys
Lähde Oma teos
Tekijä Morven

Lisenssi

Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen täten tämän teoksen seuraavilla lisensseillä:
GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai myöhemmän ehtojen alaisena, jotka on julkaistu Free Software Foundation puolesta; ei koske muuttumattomia kohtia, ei etukannen tekstejä eikä kirjankannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla kohdassa GNU Free Documentation License.
w:fi:Creative Commons

nimeäminen jaa samoin

Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu, 2.5 Yleinen, 2.0 Yleinen ja 1.0 Yleinen -lisensseillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa)
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.

Voit valita haluamasi lisenssin.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen8. lokakuuta 2007 kello 01.10Pienoiskuva 8. lokakuuta 2007 kello 01.10 tallennetusta versiosta1 992 × 3 000 (4,12 MiB)Morven{{Information |Description=Dinah Cancer, vocalist for death rock band 45 Grave, performing at the Bats over Broadway event at Blue Cafe in Long Beach, California, USA. |Source=self-made |Date=2007-10-05 |Author= Morven }} [[Category:Unite

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Sisältökuvaukset