Tiedosto:Cropped-big-brother-is-watching-1984.png

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(1 000 × 750 kuvapistettä, 246 KiB, MIME-tyyppi: image/png)

Yhteenveto

Tämä tyyppiä art oleva kuva pitäisi luoda uudelleen SVG-tiedostoksi vektorigrafiikan avulla. Tällä tiedostotyypillä on monia vahvuuksia, sivulta Commons:Media for cleanup löytyy lisätietoja. Jos tästä kuvasta on jo olemassa SVG-versio, ole ystävällinen ja tallenna se tänne. SVG-tiedoston tallentamisen jälkeen vaihda tämä malline mallineeseen {{vector version available|uusi kuvan nimi.svg}}.
Kuvaus
English: Big Brother, improperly inspired not by Stalin but ad Hitler) created by and owned by Frederic Guimont.
Päiväys
Lähde 1984comic.com (former Art Libre licence stated here) ;
Tekijä Frederic Guimont, Original uploader was Sstrobeck23
Muut versiot

Lisenssi

Licence Art Libre Käyttäjänoikeus: Tämä taiteellinen teos on vapaa; voit levittää ja/tai muokata sitä Free Art License -lisenssin ehdoilla. Lisenssiteksti on saatavilla Copyleft Attitude -sivustolta ja muilta sivustoilta.
Fan art Tämä teos on fanitaidetta eli taideteos, joka perustuu jonkun muun luomaan fiktiiviseen hahmoon. Alkuperäinen fiktiivinen hahmo on tekijänoikeuden suojaama. Uskotaan, että kuvan ylläpito Commonsin palvelimilla, joiden sijainti on Yhdysvalloissa, ei riko Yhdysvaltain tekijänoikeuslakia. Kuvan uudelleenkäyttö ja levitys voi olla kuitenkin laitonta Suomessa ja monilla muilla hallinnollisilla alueilla. Suomen tekijänoikeuslain 2 § mukaan tekijällä on oikeus teokseensa myös muutettuna, joten tekijällä voi olla tekijänoikeus myös tähän teokseen. Lisäksi monilla hallinnollisilla alueilla fanitaidetta voidaan pitää epäreiluna kilpailuna. Kuvan fiktiivinen hahmo voi kuulua tavaramerkkisuojan piiriin, jolloin hahmon jäljitelmien julkinen käyttö saattaa rikkoa lakia. Lisätietoa fanitaiteesta ja siihen liittyvistä immateriaalioikeuksista on sivulla COM:FAN.

Ennen kuin käytät tai levität tätä kuvaa, varmista, että paikalliset lait sallivat sen käytön ja levittämisen. Sinä olet vastuussa siitä, että et syyllisty lain rikkomiseen. Lue myös vastuuvapauslauseke.


Tämä on vain informatiivinen malline. Tällä kuvalla on oltava myös normaali tekijänoikeusmalline. Jos kuvalta puuttuu normaali tekijänoikeusmalline, kuva voidaan poistaa poistokriteerien mukaisesti.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

27. tammikuu 2016

image/png

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen28. tammikuuta 2016 kello 01.32Pienoiskuva 28. tammikuuta 2016 kello 01.32 tallennetusta versiosta1 000 × 750 (246 KiB)Sstrobeck23Cross-wiki upload from en.wikipedia.org

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: