Tiedosto:Carl Gustaf Armfelt.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Carl_Gustaf_Armfelt.jpg(367 × 547 kuvapistettä, 33 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Taiteilija
Kuvaus
English: Gen Maj Friherre Carl Gustaf Armfelt (1724-1792). One of the top conspirators in the Anjala conspiracy. Uncle of Gustaf Mauritz Armfelt.
In picture Carl Gustaf Armfelt is being held as a prisoner in Malmöhus fort.
Päiväys suunnilleen vuonna 1789
date QS:P571,+1789-00-00T00:00:00Z/9,P1480,Q5727902
Tekniikka maalaus
Tuntematon
Lähde/Valokuvaaja Stig Ramel: Goran Magnus Sprengtporten - Forradaren Och Patrioten. ISBN 9174865846

Lisenssi

Tämä valokuva on otettu kaksiulotteisesta taideteoksesta. Valokuvan esittämä taideteos on ilman tekijänoikeuden suojaa seuraavasta syystä:
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 100 vuotta.


Dialog-warning.svg Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa.

Wikimedia Foundationin virallinen kanta on, että kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät voi saada tekijänoikeuden suojaa. Yhdysvalloissa käydyn oikeusprosessin Bridgeman Art Library v. Corel Corp. perusteella kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät saa tekijänoikeuden eivätkä lähioikeuksien suojaa Yhdysvalloissa, koska maalauksen toisintamisessa ei ilmene sellaista luovuutta, joka synnyttäisi valokuvan ottajalle uuden tekijänoikeuden.

Suomessa kuitenkin tällaisia valokuvia suojaa lähioikeus, kunnes kuvan ottamisesta on kulunut 50 vuotta ja loppuvuosi. Siirtymäsäännöksistä johtuen myös ennen vuotta 1966 julkistetut valokuvat ovat ilman lähioikeuden suojaa Suomessa. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueen ulkopuolelta, tätä kuvaa ei voi käyttää Suomessa, ellei tätä kuvaa ole otettu ennen vuotta 1969 tai julkistettu ennen vuotta 1966. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueelta, on valokuvan oltava ilman tekijänoikeuden suojaa myös alkuperämaassa. Katso COM:CRT eri maiden suoja-aikoja varten. Muista maista katso Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen18. tammikuuta 2009 kello 00.50Pienoiskuva 18. tammikuuta 2009 kello 00.50 tallennetusta versiosta367 × 547 (33 KiB)Ras{{Information |Description={{en|1=Gen Maj Friherre ''Carl Gustaf Armfelt'' (1724–1792). One of the top conspirators in the Anjala conspiracy. Uncle of Gustaf Mauritz Armfelt.<br> In picture Carl Gustaf Armfelt is being

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: