Tiedosto:Bozhe, tsarya khrani!.ogg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Bozhe,_tsarya_khrani!.ogg(Ogg Vorbis -äänitiedosto, 1 min 58 s, 100 kbit/s)

Yhteenveto

Kuvaus
English: God Save The Tsar! Russian national anthem 1833 to 1917. Recorded in 1915. Performed by the chorus and orchestra of St. Petersburg Philharmonic Society
Päiväys
Lähde Russian Anthems Museum (http://www.hymn.ru/index-en.html)
Tekijä Alexei Lvov & Vasily Zhukovsky

Lisenssi

Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 70 vuotta.


Dialog-warning.svg Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa. Huomaa että muutamissa maissa tekijänoikeuden kesto on pitempi kuin 70 vuotta: Meksikossa se on 100 vuotta, Jamaikalla 95 vuotta, Kolumbiassa 80 vuotta ja Guatemalassa ja Samoalla 75 vuotta. Tämä kuva ei välttämättä ole public domainissa näissä maissa, minkä lisäksi ne eivät käytä lyhyimmän keston sääntöä. Côte d'Ivoiressa tekijänoikeuden yleinen kesto on 99 vuotta ja Hondurasissa 75 vuotta, mutta nämä maat käyttävät lyhyemmän keston sääntöä. Tekijänoikeus saattaa pidentyä Ranskassa teosten kohdalla joiden tekijä oli ranskalainen ja kuoli Ranskan puolesta Toisessa maailmansodassa (lisätietoa), ja Venäläisten tekijöiden kohdalla mikäli tekijä palveli itärintamalla toisessa maailmansodassa tai kuoleman jälkeen Neuvostosorron uhriksi joutuneiden, sittemmin rehabilitointujen tekijöiden kohdalla (lisätietoa)

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen28. heinäkuuta 2009 kello 23.48
1 min 58 s (1,42 MiB)Hugo.arg{{Information |Description={{en|1=God Save The Tsar! Russian national anthem 1833 to 1917. Recorded in 1915. Performed by the chorus and orchestra of St. Petersburg Philharmonic Society}} |Source= Russian Anthems Museum (http://www.hymn.ru/index-en.html)

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Näytä lisää tämän tiedoston järjestelmänlaajuista käyttöä.

Sisältökuvaukset