Tiedosto:Bloedorde 1934 Duitsland.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Bloedorde_1934_Duitsland.jpg(407 × 474 kuvapistettä, 39 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
Deutsch: Blutorden der NSDAP
English: Blood Order of the NSDAP
Nederlands: Bloedorde NSDAP
Русский: Орден крови НСДАП
Päiväys
Lähde Oma teos
Tekijä Robert Prummel
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston uudelleenkäyttö)
Public domain Tämä teos ei saa tekijänoikeuden suojaa Saksan tekijänoikeuslain (§ 5 Abs.1 UrhG) mukaan, koska se on osa Saksan osavaltion virallista päätöstä, ohjesääntöä tai asetusta (virallinen työ).

dansk  Deutsch  English  español  Esperanto  français  italiano  Malti  Nederlands  polski  sicilianu  suomi  svenska  Tiếng Việt  македонски  русский  українська  বাংলা  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  العربية  +/−

Lisenssi

Minä, tämän teoksen tekijänoikeuksien haltija, julkaisen täten tämän teoksen seuraavilla lisensseillä:
GNU head Voit kopioida, levittää ja/tai muuttaa tätä asiakirjaa GNU Free Documentation License -lisenssin version 1.2 tai minkä tahansa Free Software Foundationin julkaiseman myöhemmän version ehtojen alaisena; ei koske muuttumattomia kohtia, etukannen tekstejä eikä takakannen tekstejä. Kopio tästä lisenssistä on saatavilla osiossa GNU Free Documentation License.
w:fi:Creative Commons
nimeäminen jaa samoin
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu, 2.5 Yleinen, 2.0 Yleinen ja 1.0 Yleinen -lisensseillä.
Voit:
  • jakaa – kopioida, levittää ja esittää teosta
  • remiksata – valmistaa muutettuja teoksia
Seuraavilla ehdoilla:
  • nimeäminen – Sinun on mainittava lähde asianmukaisesti, tarjottava linkki lisenssiin sekä merkittävä, mikäli olet tehnyt muutoksia. Voit tehdä yllä olevan millä tahansa kohtuullisella tavalla, mutta et siten, että annat ymmärtää lisenssinantajan suosittelevan sinua tai teoksen käyttöäsi.
  • jaa samoin – Jos muutat tai perustat tähän työhön, voit jakaa tuloksena syntyvää työtä vain tällä tai tämän kaltaisella lisenssillä.
Voit valita haluamasi lisenssin.
Nazi symbol Vastuuvapaus
Tämä kuva esittää (tai muistuttaa) symbolia, jota on käyttänyt Saksan kansallissosialistinen hallinto, siihen liittyvä organisaatio tai muu organisaatio, joka on kielletty Saksan liittotasavallan perustuslakituomioistuimen päätoksellä.

Saksassa kiellettyjen organisaatioiden tunnusten (kuten natsien hakaristi tai nuoliristi) käyttö voi myös olla laitonta Itävallassa, Unkarissa, Puolassa, Tšekin tasavallassa, Ranskassa, Brasiliassa, Venäjällä sekä muissa maissa, riippuen asiayhteydestä. Asiaan liittyvä lainkohta Saksan rikoslaissa (StGB) on pykälä 86a ja Puolan rikoslaissa artikla 256 (Dz.U. 1997 nr 88 poz. 553).

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

maaliskuu 2008

image/jpeg

202d9554df8c1c8903c255aaaa0e1e11bc2d5857

39 693 tavu

474 pikseli

407 pikseli

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen25. maaliskuuta 2008 kello 07.04Pienoiskuva 25. maaliskuuta 2008 kello 07.04 tallennetusta versiosta407 × 474 (39 KiB)Robert Prummel{{Information |Description= Bloedorde |Source=eigen werk |Date= Maart 2008 |Author= Robert Prummel |Permission= GNU |other_versions= geen }} Category:Orders of Germany

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto