Tiedosto:BP1907Brownsea.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

BP1907Brownsea.jpg(179 × 374 kuvapistettä, 24 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus

Robert Baden-Powell, at the first Scout encampment, August 1907, Brownsea Island, England.

Päiväys (alkuperäinen tallennuspäivä)
(Original text: (alkuperäinen tallennuspäivä))
Lähde Siirretty projektista en.wikipedia Commonsiin.
(Original text: Originally from en.wikipedia; description page is/was here. Originally from: http://www.scoutsbadenpowellstatue.org.uk/background.htm)
Tekijä Alkuperäinen tallentaja oli Rlevse projektissa englanti Wikipedia
(Original text: Original uploader was Rlevse at en.wikipedia)
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)

PD-US; PD-OLD-70.

Lisenssi

Public domain
Tämä ennen vuotta 1924 julkaistu yhdysvaltalainen teos on ilman tekijänoikeuden suojaa Yhdysvalloissa. Ennen vuotta 1998 tekijänoikeuden suoja-aika oli ennen vuotta 1978 julkaistuille muodollisuudet (tekijänoikeushuomautus, ennen vuotta 1964 myös tekijänoikeuden uusiminen) täyttäneille teoksille 75 vuotta julkaisuvuodesta. Vuoden 1998 alussa näiden teosten suoja-aika pidennettiin 95 vuoteen julkaisuvuodesta. Ne teokset, jotka olivat ilman tekijänoikeuden suojaa vuoden 1998 alussa, eivät saaneet tekijänoikeuttaan takaisin, ja siten kaikki ennen vuotta 1924 julkaistut yhdysvaltalaiset teokset ovat ilman tekijänoikeuden suojaa.

United States
Dialog-warning.svg
Tämä teos saattaa olla yhä tekijänoikeuden alainen sellaisilla hallinnollisilla alueilla, jotka eivät hyväksy lyhyempää suoja-aikaa yhdysvaltalaisille teoksille. Tällaisia alueita ovat muun muassa Kanada, Kiina (ei Hong Kong tai Macao), Meksiko, Saksa ja Sveitsi. Lataajalle: Mainitse teoksen tekijä ja julkaisuvuosi.
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 70 vuotta.


Dialog-warning.svg Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa. Huomaa että muutamissa maissa tekijänoikeuden kesto on pitempi kuin 70 vuotta: Meksikossa se on 100 vuotta, Jamaikalla 95 vuotta, Kolumbiassa 80 vuotta ja Guatemalassa ja Samoalla 75 vuotta. Tämä kuva ei välttämättä ole public domainissa näissä maissa, minkä lisäksi ne eivät käytä lyhyimmän keston sääntöä. Côte d'Ivoiressa tekijänoikeuden yleinen kesto on 99 vuotta ja Hondurasissa 75 vuotta, mutta nämä maat käyttävät lyhyemmän keston sääntöä. Tekijänoikeus saattaa pidentyä Ranskassa teosten kohdalla joiden tekijä oli ranskalainen ja kuoli Ranskan puolesta Toisessa maailmansodassa (lisätietoa), ja Venäläisten tekijöiden kohdalla mikäli tekijä palveli itärintamalla toisessa maailmansodassa tai kuoleman jälkeen Neuvostosorron uhriksi joutuneiden, sittemmin rehabilitointujen tekijöiden kohdalla (lisätietoa)

Yes check.svg This file was reviewed on by the administrator or trusted user RlevseTalk, who confirmed the Public Domain status on that date.

Alkuperäinen tallennusloki

Alkuperäinen kuvaussivu oli täällä. Käyttäjätunnukset alla viittaavat kohteeseen en.wikipedia.
  • 2007-06-14 21:09 Rlevse 206×402×8 (26894 bytes)

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen24. maaliskuuta 2008 kello 13.45Pienoiskuva 24. maaliskuuta 2008 kello 13.45 tallennetusta versiosta179 × 374 (24 KiB)Finavonborder cropped
14. kesäkuuta 2007 kello 23.12Pienoiskuva 14. kesäkuuta 2007 kello 23.12 tallennetusta versiosta206 × 402 (26 KiB)Rlevse{{Information |Description=Robert Baden-Powell, at the first Scout encampment, August 1907, Brownsea Island, England. |Source=Originally from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; description page is/was [http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Image%

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: