Tiedosto:Anna-magdalena-bach-noteboo.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(939 × 761 kuvapistettä, 93 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Title-page of the notebook for Anna Magdalena Bach

Taken from the Bach son Gesamtausgabe (BGA), vol. 44 [B.W. XLIV]: "Joh. Seb. Bach's handschrift" (Joh.Seb.Bach's manuscripts), Originally published by the Bach-Gesellschaft in Leipzig, 1895. This image is in the public domain.

Lisenssi

Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 70 vuotta.


Dialog-warning.svg Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa. Huomaa että muutamissa maissa tekijänoikeuden kesto on pitempi kuin 70 vuotta: Meksikossa se on 100 vuotta, Jamaikalla 95 vuotta, Kolumbiassa 80 vuotta ja Guatemalassa ja Samoalla 75 vuotta. Tämä kuva ei välttämättä ole public domainissa näissä maissa, minkä lisäksi ne eivät käytä lyhyimmän keston sääntöä. Côte d'Ivoiressa tekijänoikeuden yleinen kesto on 99 vuotta ja Hondurasissa 75 vuotta, mutta nämä maat käyttävät lyhyemmän keston sääntöä. Tekijänoikeus saattaa pidentyä Ranskassa teosten kohdalla joiden tekijä oli ranskalainen ja kuoli Ranskan puolesta Toisessa maailmansodassa (lisätietoa), ja Venäläisten tekijöiden kohdalla mikäli tekijä palveli itärintamalla toisessa maailmansodassa tai kuoleman jälkeen Neuvostosorron uhriksi joutuneiden, sittemmin rehabilitointujen tekijöiden kohdalla (lisätietoa)

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen2. joulukuuta 2005 kello 10.03Pienoiskuva 2. joulukuuta 2005 kello 10.03 tallennetusta versiosta939 × 761 (93 KiB)Wetwassermann~commonswikiTitle-page of the notebook for Anna Magdalena Bach Taken from the Bach Gesamtausgabe (BGA), vol. 44 [B.W. XLIV]: "Joh. Seb. Bach's handschrift" (Joh.Seb.Bach's manuscripts), Originally published by the Bach-Gesellschaft in Leipzig, 1895. This image is in

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: