Tiedosto:(Edward Godfree) Richard Aldington by Howard Coster 10 x 8 inch film negative, 1931.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(600 × 800 kuvapistettä, 78 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

Kuvaus
English: (Edward Godfree) Richard Aldington by Howard Coster 10 x 8 inch film negative, 1931
Päiväys
Lähde

National Portrait Gallery: NPG x10305

While Commons policy accepts the use of this media,
one or more third parties have made copyright claims against Wikimedia Commons in relation to the work from which this is sourced or a purely mechanical reproduction thereof. This may be due to recognition of the "sweat of the brow" doctrine, allowing works to be eligible for protection through skill and labour, and not purely by originality as is the case in the United States (where this website is hosted). These claims may or may not be valid in all jurisdictions. As such, use of this image in the jurisdiction of the claimant or other countries may be regarded as copyright infringement. Please see Commons:When to use the PD-Art tag for more information.

See User:Dcoetzee/NPG legal threat for original threat and National Portrait Gallery and Wikimedia Foundation copyright dispute for more information.


This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.
Tekijä
Howard Coster  (1885–1959)  wikidata:Q5919346
 
Muut nimet
Howard Sydney Musgrave Coster
Kuvaus brittiläinen valokuvaaja
Syntymä-/kuolinpäivä 27. huhtikuuta 1885 Edit this at Wikidata 17. marraskuuta 1959 Edit this at Wikidata
Syntymä-/kuolinpaikka Melton
Työskentelypaikka
Lontoo (1926) Edit this at Wikidata
Auktoriteettikontrolli
creator QS:P170,Q5919346
from
InfoField
Central Office of Information

Lisenssi

Tämä kuva on public domainissa, koska tämä kuva on skannattu tai kopioitu tekijänoikeuksiltaan vanhentuneesta kirjasta tai muusta kaksiulotteisesta teoksesta. Koska skannaus tai kopiointi ei ylitä teoskynnystä, myös tämän kuvan katsotaan olevan public domainissa. Kuvan lähde on public domainissa seuraavasta syystä:
Public domain
Tämän Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaisen julkaiseman teoksen tekijänoikeus on vanhentunut.
  • Valokuvien tekijänoikeudet ovat vanhentuneet ennen 1. kesäkuuta 1957 otetuista tai ennen vuotta 1974 julkaistuista valokuvista.
  • Piirrosten, maalausten ja kaiverrusten tekijänoikeus raukeaa 50 vuotta julkaisuvuoden jälkeen ja muiden teosten heti, kun luontivuodesta on kulunut 50 vuotta.
HMSO on julistanut että tekijänoikeuksien vanheneminen on maailmanlaajuista (lähde). Katso myös tämä sivu, tämä sivu ja tämä sivu lisätietoja varten kruunun tekijänoikeudesta (Crown Copyright).

Deutsch  English  Español  français  italiano  Nederlands  polski  português  sicilianu  slovenščina  suomi  Türkçe  македонски  русский  українська  മലയാളം  한국어  日本語  简体中文  繁體中文  العربية  +/−


Älä merkitse tällä mallineella maalauksista otettuja valokuvia. Merkitse ne mallineella {{PD-Art}} näin: {{PD-Art|Tekijänoikeusmalline}}. Huomaa, että myös valokuvan on oltava public domainissa, jos maalaus on Pohjois-Euroopassa, Espanjassa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sivulla Commons:When to use the PD-scan tag selitetään milloin ja miten tätä mallinetta tulisi käyttää. Tämä malline on tarkoitettu kuviin, joiden kirkkautta, kontrastia, värejä tai terävyyttä on säädetty tai ei tiedetä, onko muutoksia tehty. Nämä muutokset eivät ylitä yleensä teoskynnystä. Tätä mallinetta ei tarvitse käyttää jos kyseessä tiedetään olevan muokkaamaton kuva.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta
(Edward Godfree) Richard Aldington by Howard Coster 10 x 8 inch film negative, 1931

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää

26. tammikuu 2000

image/jpeg

a8dceb9481102fca028fc55fd86a0d18c078d7e8

80 378 tavu

800 pikseli

600 pikseli

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen14. helmikuuta 2019 kello 17.21Pienoiskuva 14. helmikuuta 2019 kello 17.21 tallennetusta versiosta600 × 800 (78 KiB)Tedster007User created page with UploadWizard

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto