Tiedosto:畫麗珠萃秀 Gathering Gems of Beauty (梁木蘭) 2.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

畫麗珠萃秀_Gathering_Gems_of_Beauty_(梁木蘭)_2.jpg(400 × 490 kuvapistettä, 203 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto

The full album is known as Gathering Gems of Beauty (畫麗珠萃秀).
Taiteilija
Identified as He Dazi (赫達資)
Otsikko
The full album is known as Gathering Gems of Beauty (畫麗珠萃秀).
Kuvaus
This painting depicts Mulan (木蘭).
Päiväys Qing dynasty
Tekniikka Album leaf, ink and colors on silk
National Palace Museum, Taipei
Tunniste
Place of creation China
Lisätietoja

The album contains a set of twelve paintings.

Lähteet
  • Selections. The Art and Aesthetics of Form: Selections from the History of Chinese Painting (exhibit). Taipei: National Palace Museum.
  • 展品選件. 造型與美感-中國繪畫選粹 (展覽). 臺北: 國立故宮博物院.
Lähde/Valokuvaaja Selections. The Art and Aesthetics of Form: Selections from the History of Chinese Painting (exhibit). Taipei: National Palace Museum.
Muut versiot

Lisenssi

Tämä valokuva on otettu kaksiulotteisesta taideteoksesta. Valokuvan esittämä taideteos on ilman tekijänoikeuden suojaa seuraavasta syystä:
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 100 vuotta.


Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi, miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa.
Wikimedia Foundationin virallinen kanta on, että kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät voi saada tekijänoikeuden suojaa. Yhdysvalloissa käydyn oikeusprosessin Bridgeman Art Library v. Corel Corp. perusteella kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät saa tekijänoikeuden eivätkä lähioikeuksien suojaa Yhdysvalloissa, koska maalauksen toisintamisessa ei ilmene sellaista luovuutta, joka synnyttäisi valokuvan ottajalle uuden tekijänoikeuden. Suomessa kuitenkin tällaisia valokuvia suojaa lähioikeus, kunnes kuvan ottamisesta on kulunut 50 vuotta ja loppuvuosi. Siirtymäsäännöksistä johtuen myös ennen vuotta 1966 julkistetut valokuvat ovat ilman lähioikeuden suojaa Suomessa. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueen ulkopuolelta, tätä kuvaa ei voi käyttää Suomessa, ellei tätä kuvaa ole otettu ennen vuotta 1974 tai julkistettu ennen vuotta 1966. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueelta, on valokuvan oltava ilman tekijänoikeuden suojaa myös alkuperämaassa. Katso COM:CRT eri maiden suoja-aikoja varten. Muista maista katso Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen18. elokuuta 2014 kello 23.51Pienoiskuva 18. elokuuta 2014 kello 23.51 tallennetusta versiosta400 × 490 (203 KiB)Cold SeasonUser created page with UploadWizard

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto