Thomas Logan

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Thomas Logan
Thomas Logan
Thomas Logan
Luoja(t) Bill Jemas
Paul Jenkins
Joe Quesada (tarina)
Andy Kubert (piirrokset)
Kustantamo Marvel
Ensiesiintyminen Origin #1 (2001)
Henkilötiedot
Oikea nimi Thomas Logan
Status kuollut
Voimat Ei supervoimia
Suhteet
Sukulaiset Dog Logan (poika) Wolverine (Mahdollisesti poika. Tätä todistaa muun muassa samankaltainen ulkonäkö)

Thomas Logan on fiktiivinen henkilö Marvelin sarjakuvissa. Hän on Bill Jemas, Joe Quesadaja Paul Jenkinsin luoma ja esiintyi Origin-sarjassa, joka kertoi Wolverinen nuoruudesta ja sitä julkaistiin vuoden 2001 marraskuusta vuoden 2002 heinäkuuhun.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Thomas Logan asui Albertassa, Kanadassa 1800-luvun lopulla. Hän oli töissä Howlettin tilalla ja hänellä oli poika, Dog Logan. On myös useita viitteitä siitä, että hän olisi ollut James Howlettin, eli Wolverinen, isä. Tähän viittaavat muun muassa täsmälleen samanlainen ulkonäkö ja käytös. Lisäksi James alkaa myöhemmin käyttämään Logan nimeä.

Thomas oli alkoholisti ja huono isä, joka hakkasi omaa poikaansa ja sai tämänkin juomaan alkoholijuomia. Hänellä oli myös luonteeltaan kiivas. Hänet loppujen lopuksi karkotettiin Howlettin tilalta hänen poikansa tapettua Jamesin koiran ja ahdisteltua tilalla työskennellyttä Rosea.

Thomas raivostui ja palasi myöhemmin aseistettuna poikansa kanssa ja tappoi entisen työnantajansa, John Howlettin. Samalla James astui huoneeseen nähden isänsä kuolevan. Hän juoksi isänsä ruumiin luokse itkien ja Thomas käski Dogin ampua James kuoliaaksi James ehti kuitenkin raapaista tätä juuri kasvaneilla luukynsillään naamaan, minkä jälkeen hän iski Thomasia tappavasti rintaan.