The Way I Are

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”The Way I Are”
Timbaland ft. Keri Hilson & D.O.E.
Singlen ”The Way I Are” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Shock Value
 Nauhoitettu  2006; Virginia Beach, Virginia
(Thomas Crown Studios)
 Julkaistu 9. heinäkuuta 2007
 Formaatti Digitaalinen lataus, CD
 Tuottaja(t) Timbaland, Danja
 Tyylilaji Hip hop, electropop, techno
 Kesto 02.59 (albumiversio)
03.19 (radioversio)
03.34 (pidennetty versio; mukana Sebastian)
 Levy-yhtiö Mosley, Blackground, Interscope
Timbalandin muut singlet
Anonymous
2007
”The Way I Are”
2007
Throw It on Me
2007
Keri Hilsonin muut julkaisut
Help
2006
”The Way I Are”
2007
Scream
2007

The Way I Are on yhdysvaltalaisräppäri Timbalandin kappale, joka julkaistiin hänen toisen, Shock Value-studioalbuminsa toisena singlenä. Kappale sisältää Keri Hilsonin ja D.O.E.:n esittämiä sanoja. Kaikki kolme artistia sanoittivat kappaleen yhdessä Danja, The Clutchin, sekä Candice Nelsonin kanssa. Timbaland ja Danja myös tuottivat kappaleen yhdessä. Mosley Music Group lähetti kappaleen Yhdysvaltain CHR-radiokanaville 15. kesäkuuta 2007.[1][2] "The Way I Are" on electropop ja discokappale, joka sisältää viittauksia R&B:stä sekä dancemusiikista, joka auttaa kappaleen futuristisen soundin tuomisessa.[3][4] Kappaleen sanojen teemana ovat roolikäännyttäminen ja aistilliset toiveet.

"The Way I Are" sai pääosin ristiriitaisen vastaanoton musiikkiriitikoilta. Monet kehuivat kappaleen futuristista dance-soundia, kun taas toiset kritisoivat sanoja. Kriitikot myös vertailivat kappaletta Justin Timberlaken FutureSex/LoveSounds-albumin kappaleisiin, varsinkin "My Loveen" (2007) ja "SexyBackiin" (2006). Kappale menestyi kaupallisesti paremmin ympäri maailmaa. Se saavutti Billboard Hot 100-listan kolmannen sijan ja myi Yhdysvalloissa yli kolme miljoonaa kopiota. Siitä muodostui Timbalandin soolouran toinen single, joka saavutti kyseisen valtion singlelistalla sijoituksen viiden parhaan joukossa. Kansainvälisesti "The Way I Are" saavutti listan kärjen muutamissa maissa, joihin lukeutuvat Australia, Kanada, Tanska, Irlanti ja Iso-Britannia. Muualla kappale saavutti sijoituksia viiden parhaan joukossa lähes kaikilla muilla sijoittumillaan listoilla, kuten Itävallassa, Ranskassa, Saksassa, Uudessa-Seelannissa ja Venäjällä.

Kappaleeseen liittyvän musiikkivideon ohjasi Shane Drake, ja se sijoittuu pimeän kujan tyyliseen alueeseen Isossa-Britanniassa. Videon ohjaaja ilmoitti, että inspiraatio videon tekoon tuli kappaleen soundista. "The Way I Are" oli ehdolla MTV Video Music Awardsin kategorioissa "Vuoden kauhusingle" ja "Vuoden tuottaja (ei klassinen)".

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:The Way I Are
Tämä musiikkisingleen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.