Tenchu 2: Birth of the Stealth Assassins

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tenchu 2: Birth of the Stealth Assassins
Tenchu 2 BotSA kansi.png
Kehittäjä Acquire
Julkaisija Activision[1]
Ohjaaja Takuma Endō
Säveltäjä Noriyuki Asakura
Pelisarja Tenchu
Julkaistu
  • NA 7. elokuuta 2000
  • EU 8. syyskuuta 2000
  • JP 30. marraskuuta 2000
Lajityyppi hiiviskelypeli
Pelimuoto yksinpeli
Ikäluokitus CERO: C
ELSPA: 18+
ESRB: MVirheellinen ESRB-arvo
Alusta PlayStation
Jakelumuoto CD-ROM
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Tenchu 2: Birth of the Stealth Assassins on Acquiren kehittämä esiosa suositulle hiiviskelypeli Tenchu: Stealth Assassinsille. Activision julkaisi pelin PlayStationille vuonna 2000.

Juonen yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Azuma Ninja on palvellut House of Gohdaa lukemattomien sukupolvien ajan. Nyt kolmen nuoren ninjan, Rikimarun, Ayamen ja Tatsumarun, pitää suojella Lord Gohda Matsunoshia vallankaappaukselta, sisällissodalta ja mystiseltä ninja-ryhmältä, Burning Dawnilta. Kun nämä kolme ninjaa hyväksytään Azuma-klaaniin, heidät kutsutaan Gohda-linnaan, joka Lord Gohdan sedän, Motohiden, hyökkäyksen kohteena. Verisen taistelun aikana Lady Kei, Lord Gohdan vaimo, kuolee ja Lord Gohdanin tytär, Princess Kiku, kidnapataan. Motohide yrittää myös tappaa Lord Gohdan, mutta Rikimaru estää tappoyrityksen. Motohide pääsee pakoon. Hieman myöhemmin selviää, että Motohide työskenteli Lord Gohdanin kilpailijalle, Lord Todalle. Toda tappaa Motohiden, jonka jälkeen hän itse tulee tapetuksi Lady Kagamin, Lord Todanin ninjan johtajan, toimesta. Lady Kagami johtaa Burning Dawnsin kapinallisryhmää, joka koostuu neljästä Burning Dawnin lordista; Suzakusta, Genbusta, Seiryusta ja Byakkosta, joita kaikkia johtaa Lady Kagami. Asioita pahentavat vielä entisestään Tatsumarun, joka juuri oli valittu Azuma-klaanin johtajaksi, katoaminen. Myöhemmin selviää, että Tatsumaru on menettänyt muistinsa ja taistelee nyt Burning Dawnsin puolella. Rikimarun ja Ayamen pitää nyt pelastaa Lord Gohda, ja pysäyttää ninjojen vallankumous Japanissa.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Tenchu 2: Birth of the Stealth Assassins Playstation. Sony Interactive Entertainment LLC. Viitattu 16.3.2020. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.