Taikatossut

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Taikatossut
Like Mike
Ohjaaja John Schultz
Valmistustiedot
Ensi-ilta 2002
Kesto 1:45
Seuraaja Taikatossut 5
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
AllMovie

Taikatossut (Like Mike) on vuonna 2002 ilmestynyt yhdysvaltalainen elokuva, jonka on ohjannut John Schultz ja jonka pääosassa näyttelevät Lil' Bow Wow, Morris Chestnut, Jonathan Lipnicki ja Brenda Song. Elokuvassa cameo-esiintyy useita NBA-tähtiä.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Orpopoika Calvin toteuttaa taikatossujen avulla haaveensa ammattiurheilijan urastaja ja pääsee suoraan ’all-stars’ -koripallojoukkueeseen.Hän pääsee koripallo- joukkueeseen tavatessaan New York Knicksin managerin, joka antoi ilmaisliput lapsille.Se oli Allstars-matsi, jossa valittiin satunnaisesti katsoja kentälle. Calvin pääsee kentälle ja kikkaa New York Knicksin pelaajan, joten hän yllättäen saa sopimuksen joukkueeseen.He voittavat kaikki ottelut.Hänen toinen unelmansa on saada oikea perhe. Sitä varten hänen on ystäviensä avulla peitottava ensin orpokodin ilkeä johtaja Bittleman, joka yrittää tuhota Calvinin uran ja haaveet omasta perheestä.[1]

He ovat oikeita mestareita keskenään. Kaikki lapset siirtyivät orpokodista asumaan koripalloilijan luo luksushuvilaan.

Rooleissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mukana olleet NBA-pelaajat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Soundtrack[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: Like Mike (soundtrack)

Soundtrack sisältää hip hop- ja R&B-musiikkia ja So So Def Recordings julkaisi sen 2. heinäkuuta 2002. Se saavutti sijan 18 yhdysvaltain Billboard 200 -listalla ja sijan 10 Top R&B/Hip-Hop Albums -listalla.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]