TNA Impact!

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
TNA iMPACT!
Kehittäjä Midway Studios LA
Julkaisija Midway Games
Pelimoottori Unreal Engine 3
Julkaistu 9. syyskuuta 2008
16. syyskuuta 2008 (Wii)
Lajityyppi Taistelupeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Alusta PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, Wii
Jakelumuoto DVD
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

TNA Impact! (virallisesti kirjoitettuna "TNA iMPACT!") on ensimmäinen Total Nonstop Action Wrestlingin julkaisema videopeli. Videopeli perustuu TNA:han, ja se on nimetty Impact!:tiksi. Peliä alettiin työstää virallisesti maaliskuussa 2006 PlayStation 2:lle, PlayStation 3:lle, Wiille ja Xbox 360:lle. Peliä tekee Midway Studios Los Angelesissa, julkaisija on Midway Games ja peli julkaistaan 9. syyskuuta 2008.

Tuotanto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Julkaisijaehdokkaita olivat Electronic Arts, Rockstar Games ja Midway Games, ja lopulta sopimus kirjoitettiin Midway Gamesin kanssa 7. marraskuuta 2005. Se sisälsi sopimuksia, mm. että Midway Games saa tehdä pelejä konsoleille, PC:lle sekä käsikonsoleille. Midway virallisesti julkisti tiedot ensimmäisestä TNA - pelistä ikinä 2. maaliskuuta 2006.

TNA:n painijat ovat olleet pelin tuotannossa mukana. Mukana pelin tekemisessä ovat olleet Samoa Joe, AJ Styles, Cristopher Daniels, Senshi, Sonjay Dutt ja Jeff Jarrett. He ovat auttaneet tekemällä oikeita liikkeitä ja sitten tuotantoryhmä on siirtänyt liikkeet tietokoneelle.

Sisältö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

TNA iMPACT! Samalla konsolilla voi pelata korkeintaan neljä ihmistä kerralla. Pelissä on myös online-pelattavuus, missä voi pelata erilaisissa turnauksissa. Online-pelattavuus on kuitenkin käytössä vain PlayStation 3 ja Xbox 360- versioissa. Siinä on sanottu olevan realistiset supertähdet, jotka on tehty oikean henkilön piirteistä. Hahmojen kuluvuus näkyy näyttöruudulla värillisenä. TNA:n erikoisottelutyypit Full Metal Mayhem ja Ultimate X ovat tulevassa pelissä mukana missä vain-ottelut ovat mukana. Peliin ei kuitenkaan tule rautahäkkiottelua. Siihen tulee kahdeksan eri areenaa: Floridan iMPACT! Zone, Japanin areena, Meksikon areena, Englannin areena ja Las Vegasin areena. Areenoiden sisustus on erilainen joka areenalla.Pelissä ei ole raakuuksia. Raakuuksien tilalle on myös tehtäviä.

Matsityypit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Standrad Match (1 vs. 1)

Free for All (1 vs. 1 vs. 1)

FCA (Falls Count Anywhere) 2 vs. 2 tai 1 vs. 1

Ultimate X (voi pelata kahdestaan tai kolmistaan)

Submission (1 vs. 1)

Nämä matsit ovat PS2:lla.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]