Susanna Penttilä

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Susanna Penttilä (s. 13. huhtikuuta 1973 Pori) on yrittäjä, joka pitää Férrer-muotiliikettä Helsingin Korkeavuorenkadulla. Penttilä oli vain 19-vuotias avatessaan Korkeavuorenkadun liikkeensä. Penttilästä tuli julkisuuden henkilö keväällä 2004 poseerattuaan yhdysvaltalaisessa Playboyssa. Hän on neljäs suomalainen nainen, joka on esiintynyt Playboy-konsernin lehdissä, ja hän on esiintynyt yhteensä kuudessa Playboy-lehdessä.

Penttilä oli kilpailijana Viidakon tähtöset -ohjelman vuonna 2012 esitetyllä ensimmäisellä tuotantokaudella sekä Kaksi julkkista ja yhdet häät- ja Tavallista elämää -sarjoissa vuosina 2013 ja 2014. Hänellä oli myös sivuosa elokuvassa Uuno Turhapuro – This Is My Life vuonna 2004.[1] Hänellä on yksi lapsi, kesäkuussa 2009 syntynyt poika.[2]

Harrastukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Penttilä harrastaa esteratsastusta ja hän on myös menestynyt kilpatasolla. Hän aloitti ratsastuksen viisivuotiaana ja kilpaili jo 8-vuotiaana. Penttilä on kertonut olevansa eläinten oikeuksien puolustaja, ja hän on aktiivinen Animalia-järjestön jäsen.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Susanna Penttilä - Elonet
  2. Susanna Penttilälle poikavauva! Iltalehti.fi. 26.6.2009. Viitattu 10.8.2010.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.