Stephanie J. Block

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stephanie J. Block

Stephanie J. Block (s. 19. syyskuuta 1972) on yhdysvaltalainen teatterinäyttelijä. Hän on Actors Equityn ja Los Angeles Musical Theater Guildin jäsen. Block on mezzo-sopraano ja hänen äänensä kantaa kolme oktaavia.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Block teki debyyttinsä Broadwayllä vuonna 2003. Hän esiintyi Liza Minnellinä musikaalissa The Boy from Oz. Keväällä 2005 Block näytteli Elphaban roolin Wicked-musikaalin Yhdysvaltain kiertueella. Hän lopetti 5. maaliskuuta 2006 ja hänet korvasi Julia Murney. Block palaa esittämään Elphabaa Broadwaylle 8. lokakuuta 2007. Block näytteli Grace "Grania" O'Malleytä musikaalissa The Pirate Queen. Show sai ensi-iltansa Broadwayllä 5. huhtikuuta 2007 ja sen viimeinen esitys oli 17. kesäkuuta 2007.

Hän on myös esiintynyt näytelmissä Funny Girl, Crazy for You, Oliver!, The Dead, The Grass Harp, Bells Are Ringing ja I Love the Piano. Block oli alkuperäinen Belle Disneylandin tuotannossa Kaunottaresta ja hirviöstä (Beauty and the Beast). Blockin ääntä on kuultu monissa mainoksissa esimerkiksi Barbien lauluäänenä.

Blockin ensimmäinen sooloalbumi on työn alla.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Block on naimisissa näyttelijä Sebastian Arcelusen kanssa. He tapasivat molempien esiintyessä Wickedissä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Virallinen sivusto