Step Up 2 the Streets

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Step Up 2 the Streets
Ohjaaja Jon M. Chu
Käsikirjoittaja
Tuottaja
Säveltäjä Aaron Zigman
Leikkaaja Andrew Marcus
Pääosat
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvallat
Tuotantoyhtiö Summit
Levittäjä Walt Disney Studios Motion Pictures
Netflix
Ensi-ilta 2008
Kesto 99 minuuttia
Alkuperäiskieli englanti
Budjetti 22 miljoonaa dollaria
Edeltäjä Step Up
Seuraaja Step Up 3D
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb
Elonet
AllMovie

Step Up 2 the Streets on vuonna 2008 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen tanssielokuva, joka on jatko-osa elokuvalle Step Up. Elokuvan on ohjannut Jon M. Chu. Pääosia näyttelevät Robert Hoffman ja Briana Evigan.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Andie West on nuorukainen, joka asuu kuolleen äitinsä parhaan ystävän Sarahin luona ja haluaa tulla tanssijaksi. Hän harjoittelee säännöllisesti ryhmänsä 410:n kanssa The Streets -kilpailua varten. Sarah haluaa huolehtia Andiesta ja on väsynyt tämän rikollisuuteen. Hän uhkaa vievänsä Andien asumaan tätinsä luo Texasiin, ellei tämän käytös muutu.

Andien ystävä ja vanha velihahmo Tyler Gage suostuttelee Andien koe-esiintymiseen Maryland School of the Artsiin, josta hän saa paikan. Hän tapaa myös Chase Collinsin. Andien ryhmän jäsenet eivät ole iloisia asiasta, ja lopulta päättävät erottaa hänet ryhmästä. Andie ja Chase perustavat oman ryhmän. Chase kopioi koulun avaimen, jolla he pääsevät iltaisin koululle harjoittelemaan The Streetsiä varten. Missy, Andien ystävä, eroaa 410:sta ja liittyy Andien ja Chasen ryhmään. Missy kertoo, että ryhmän pitäisi ensin tehdä ”temppuiluvideo” ja laittaa se internetiin. Videossa ryhmä on kuvannut 410:n johtajaa Tuckia, ja vieneet hänen asuntonsa lattian alle kuolleen kalan.

410 ei pidä siitä, että kisassa olisi uusi ryhmä ja he varoittavat, että Andien uuden ryhmän tulisi pysyä poissa The Streetsistä. Kun Tuck löytää Chasen, hän hyökkää tämän kimppuun videon takia. Chase tulee seuraavana päivänä kouluun pahasti ruhjeilla ja loukkaantuneena. 410 on myös hajottanut tanssistudion. Johtaja Collins, Chasen isoveli, erottaa Andien koulusta. Hän kysyy Andieltä, onko kukaan muu koulun oppilas osallistunut harjoituksiin, eikä Andie kerro ryhmästänsä ja sanoo, että hän harjoitteli yksin.

Kun Andien huoltaja Sarah kuulee tästä, hän sanoo, että Andien täytyy nyt mennä tätinsä luokse Texasiin. Kun Andie on pakkaamassa, hän saa tekstiviestin, että The Streets on tänä iltana, samana iltana, kun MSA on keräämässä rahaa koulun uudistusta varten. Kaikki Andien ryhmäläisetkin saavat tekstiviestin. He menevät hakemaan Andien, ja Andie saa Sarahilta luvan lähteä the Streetsiin.

Kun johtaja Collins etsii hänen oppilaitaan, hän saa ääripisteen The Streetsistä. Moose vie hänet paikan päälle, ja hän näkee heidän tanssinsa. Andie pääsee takaisin kouluun. Andien ryhmä voittaa The Streetsin, ja Andie ja Chase jakavat suudelman.

Näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Briana Evigan  Andie West  
 Robert Hoffman  Chase Collins  
 Channing Tatum  Tyler Gage  
 Adam G. Sevani  Robert ”Moose” Alexander III  
 Will Kemp  johtaja/Blake Collins  
 Cassie Ventura  Sophie Donovan  
 Sonja Sohn  Sarah  
 Telisha Shaw  Felicia  
 Danielle Polanco  Missy Serrano  
 Black Thomas  Tuck  
 Christopher Scott  Hair  
 Mari Koda  Jenny Kido  
 Janelle Cambridge  Fly  
 Luis Rosado  Monster  
 Harry Shum Jr.  Cable  
 LaJon Dantzler  Smiles  
 Kejamel Howell  K-Mel  
 Jeff Ogle  Rapid  
 Donnie Counts  Crumbs  
 Rynan Paguio  Kid Rainen  
 Alison Faulk  Alstar  
 Shorty Welch  Shorty  
 Kasey Sievers  Lil Busta  
Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.