Step Up 2 the Streets

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Step Up 2 the Streets
Ohjaaja Jon M. Chu
Käsikirjoittaja Toni Ann Johnson
Karen Barna
Tuottaja Adam Shankman
Anne Fletcher
Offspring Entertainment
Säveltäjä Aaron Zigman
Leikkaaja Andrew Marcus
Pääosat Robert Hoffman
Briana Evigan
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvallat
Tuotantoyhtiö Summit
Ensi-ilta 2008
Kesto 99 minuuttia
Alkuperäiskieli englanti
Budjetti 22 milj. dollaria
Edeltäjä Step Up
Seuraaja Step Up 3D
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb
Elonet
AllMovie

Step Up 2 the Streets on yhdysvaltalainen vuonna 2008 valmistunut elokuva, joka on jatko-osa elokuvalle Step Up. Elokuvan on ohjannut Jon M. Chu. Pääosia näyttelevät Robert Hoffman ja Briana Evigan.

Näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Andie West (Briana Evigan) haluaa tulla tanssijaksi. Hänen äitinsä kuoli syöpään Andien ollessa 16-vuotias. Andie asuu hänen äitinsä parhaan ystävän Sarahin (Sonja Sohn) luona. Andie ei käy koulussa, ja tanssi tuo hänelle edes jotain hyvää elämään. Hän harjoittelee säännöllisesti ryhmänsä, 410:n, kanssa the Streets-kilpailua varten. Sarah haluaa huolehtia Andiesta ja on väsynyt tämän rikollisuuteen. Hän sanoo, että hän vie Andien asumaan tätinsä luo Texasiin, ellei hän muutu.

Andien ystävä ja vanha velihahmo Tyler Gage (Channing Tatum) suostuttelee Andien koe-esiintymiseen Maryland School of the Artsiin, josta Andie saa paikan. Andie tapaa Chase Collinsin (Robert Hoffman). Andien ryhmän jäsenet eivät ole iloisia asiasta, ja lopulta päättävät erottaa hänet ryhmästä. Andie ja Chase perustavat oman ryhmän. Chase kopioi koulun avaimen, jolla he pääsevät iltaisin sisään koululle harjoittelemaan the Streetsiä varten. Missy, Andien ystävä, eroaa 410:sta ja liittyy Andien ja Chasen ryhmään. Missy kertoo, että ryhmän pitäisi ensin tehdä "temppuiluvideo" ja laittaa se internetiin. Videossa ryhmä on kuvannut 410:n johtajaa Tuckia, ja vieneet hänen asuntonsa lattian alle kuolleen kalan.

410 ei pidä siitä, että kisassa olisi uusi ryhmä ja he varoittavat, että Andien uuden ryhmän tulisi pysyä poissa the Streetsistä. Kun Tuck löytää Chasen, hän hyökkää hänen kimppuunsa videon takia. Chase tulee seuraavana päivänä kouluun pahasti ruhjeilla ja loukkaantuneena. 410 on myös hajottanut tanssistudion. Johtaja Collins (Will Kemp), Chasen isoveli, erottaa Andien koulusta. Hän kysyy Andieltä, onko kukaan muu koulun oppilas osallistunut harjoituksiin, eikä Andie kerro ryhmästänsä ja sanoo, että hän harjoitteli yksin.

Kun Andien huoltaja Sarah kuulee tästä, hän sanoo, että Andien täytyy nyt mennä tätinsä luokse Texasiin. Kun Andie on pakkaamassa, hän saa tekstiviestin, että the Streets on tänä iltana, samana iltana, kun MSA on keräämässä rahaa koulun uudistusta varten. Kaikki Andien ryhmäläisetkin saavat tekstiviestin. He menevät hakemaan Andien, ja Andie saa Sarahilta luvan lähteä the Streetsiin.

Kun johtaja Collins etsii hänen oppilaitaan, hän saa ääripisteen the Streetsistä. Moose vie hänet paikan päälle, ja hän näkee heidän tanssinsa. Andie pääsee takaisin kouluun. Elokuva saa onnellisen lopun, kun Andien ryhmä voittaa the Streetsin ja Andie ja Chase jakavat suudelman.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.
Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.