Marttyyrien Ääni

Kohteesta Wikipedia
(Ohjattu sivulta Stefanus-Lähetys)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Marttyyrien Ääni ry (aiemmin Stefanus-Lähetys ry) on yhteiskristillinen tunnustuskuntiin sitoutumaton lähetysyhdistys.[1] Sen tavoitteena on tuoda vainottujen seurakuntien ääni kuuluville Suomessa sekä tukea ja auttaa kristillisen uskonsa tähden vainottuja.

Marttyyrien Ääni ry kuuluu Richard Wurmbrandin toiminnan innoittamana syntyneeseen Marttyyrien Ääni-lähetysperheeseen, jolla on toimistot 25 maassa. Järjestö perustettiin Suomessa vuonna 1972 ja on rekisteröity 2.4.1973.[1] Yhdistyksen tiedotuslehti on nimeltään Marttyyrien Ääni (ennen Stefanus-viesti), ja se on ilmestynyt vuodesta 1971 lähtien.

Marttyyrien Ääni kiinnittää toiminnassaan erityistä huomiota niihin maihin, joissa hallitus estää kristittyjä hankkimasta Raamattuja tai kristillistä materiaalia tai joissa kristittyjä vangitaan, surmataan ja heidän elämäänsä hankaloitetaan eri tavoin.

Marttyyrien Ääni tuottaa ja esittää Taivas TV7 -kanavalla vainottujen seurakuntien asiaa käsittelevää Marttyyrien ääni -ohjelmaansa sekä saman nimistä radio-ohjelmaa Radio Deissä.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b Marttyyrien Ääni ry uskonnot.fi. Viitattu 4.6.2017.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kristinuskoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.