Stargirl (televisiosarja)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stargirl
Stargirlin logo
Stargirlin logo
Tyyli
Kestoaika 42 minuuttia
Kehittäjä(t)
Perustuu DC Comicsin sarjakuvissa esiintyviin hahmoihin
Pääosissa
Alkuperämaa  Yhdysvallat
Alkuperäiskieli englanti
Verkko

Yhdysvallat DC Universe (1. kausi)
Yhdysvallat The CW (kaudet 2-3)

Suomi HBO Max
Esitetty 18. toukokuuta 2020 – 30. marraskuuta 2022
Tuotantokausia 3
Jaksoja 39 (luettelo jaksoista)
Ikäraja Kuvaohjelman ikäraja 12
Tuotanto
Tuottaja(t)
 • J. P. Finn
 • Wendy Mericle
 • Todd Pittson
 • Ben Sokolowski
 • Keto Shimizu
 • Glen Winter
Vastaava(t) tuottaja(t)
 • Sarah Schechter
 • Glen Winter
 • Greg Beeman
 • Melissa Carter
 • Greg Berlanti
 • Geoff Johns
Säveltäjä(t) Pinar Toprak
Leikkaaja(t)
 • Andi Armaganian
 • Daniel Downer III
 • Mats Abbott
 • Avi Youabian
 • Natalie A. Boschan
 • Joshua Carrillo
 • Matthew Wingard
 • Jessica L. Stone
Tuotantoyhtiö(t)
Aiheesta muualla
IMDb

DC's Stargirl tai yksinkertaisesti Stargirl on Geoff Johnsin luoma yhdysvaltalainen supersankaritelevisiosarja, joka sai ensi-iltansa DC Universe -suoratoistopalvelussa vuonna 2020. Se perustuu Johnsin ja Lee Moderin luomaan DC Comicsin supersankariin Courtney Whitmoreen. Sarja seuraa lukiolaista Courtney Whitmorea, joka löytää kosmisen sauvan ja saa inspiraation uudelle supersankarisukupolvelle, josta tulee JSA (Justice Society of America eli Amerikan Oikeuden Yhteiskunta).

DC Universe tilasi sarjan heinäkuussa 2018. Brec Bassinger valittiin pääosan näyttelijäksi syyskuussa, ja hänen perheenjäsenilleen, sekä JSA:lle ja ISA:lle (Injustice Society of America eli Amerikan Epäoikeuden Yhteiskunta) löydettiin näyttelijät helmikuuhun 2019 menessä. Sarjan kuvaukset alkoivat maaliskuussa 2019 Atlantan metropolialue Georgiassa. Stargirl sai ensimmäisen kauden ensi-iltansa DC Universessa 18. toukokuuta 2020, ja se koostuu 13 jaksosta. Sarjaa esitettiin myös seuraavana päivänä lähetysverkostossa The CW. Heinäkuussa 2020 sarja uusittiin toiseksi kaudeksi, alaotsikolla Summer School, joka sai ensi-iltansa 10. elokuuta 2021 yksinomaan The CW:llä. Toukokuussa 2021 sarja uusittiin kolmannella kaudella, alaotsikolla Frenemies, jonka ensi-ilta on Elokuussa 2022. Ennen sarjan ensi-iltaa sarjan hahmoja esitettiin cameossa Arrowverse-crossoverin "Crisis on Infinite Earths" aikana, mikä vahvisti Stargirlin olevan Arrowverse-sarjan rinnakkaisella maapallolla. Sarja on saanut kriitikoilta myönteisiä arvosteluja.

Stargirlista on julkaistu kolme kautta, joiden jälkeen sarja loppuu.

Kehitys[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Heinäkuussa 2018 DC Universe antoi Stargirlille sarjatilauksen, joka koostui kolmetoista jaksosta. Pilotin on kirjoittanut Geoff Johns, joka on myös johtava tuottaja Greg Berlantin, Sarah Schechterin ja Melissa Carterin (joka on Johnsin kanssa showrunner) rinnalla. Sarjan tuotantoyhtiöitä ovat Mad Ghost Productions, Berlanti Productions ja Warner Bros. Television. Sarjan sanottiin olevan Stargirlin "uudelleenkuvaus". CW uudisti sarjan toiseksi kaudeksi heinäkuussa 2020, minkä seurauksena sarja siirtyi yksinomaan verkkoon CW-alkuperäisenä sarjana. Toinen kausi on otsikoitu Summer School. Ennen toisen kauden ensi-iltaa The CW uudisti sarjan kolmannella kaudella toukokuussa 2021. Uudistuksen myötä HBO Max osallistui sarjan rahoitukseen osana The CW:n ja HBO Maxin välistä suurempaa sopimusta. Kolmas kausi on otsikoitu Frenemies.

Käsikirjoitus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Johns kuvaili Stargirlillä samanlaista sävyä kuin 1980-luvun elokuvissa, kuten E.T. ja alkuperäiset jäsenet. Kun nuorempi sukupolvi omaksui heidän jättämäsnsä roolin, Johns sanoi, että heidän "polkunsa eivät ole valmiita. He eivät tiedä missä he ovat tai mitä he tulevat olemaan. Ja niin, on kaikenlaisia ​​virheitä, joita he voivat tehdä. tehdä ja valintoja, joita he voivat tehdä, ja kuka tietää, mikä heidän lopullinen kohtalonsa tulee olemaan?... Se on hauskaa ja paljon arvaamatonta." ISA:n jäsenet heijastavat JSA-tiimin jäseniä, ja Johns kiusasi, että melkein kaikki, jotka ovat olleet sarjakuvissa ISA:n jäseniä, esiintyisivät sarjassa. Puhuessaan klassisille JSA-jäsenille, kuten Alan Scottille ja Jay Garrickille, Johns kutsui heitä "vanhoiksi valtiomiehiksi" ja että heistä "puhutaan ja he ovat olemassa JSA:ssa" ja "heidän perintönsä... tuntui koko esityksen ajan". Siellä oli myös "tulevaisuuden suunnitelmia asioille". Ensimmäisellä kaudella tähti Brec Bassinger tunsi alkuperäisen Doctor Mid-Niten, Charles McNiderillä "merkittävän roolin", kun taas Johns lisäsi, että kausi perustaisi Seven Soldiers of Victoryn ensimmäiseksi supersankarijoukkueeksi ennen JSA:ta ja tutkisi. Kosmisen sauvan historia. Henry King Jr.:n kuolemasta Johns paljasti, että hänellä oli aina "rajallinen tarina", joka siirtyi "tästä melkein epämiellyttävästä kiusaajasta mahdollisesti lunastettuun sankariksi ja lopulta kuolee suojellessaan uusia ystäviään kohtaaessaan isänsä". oppia Courtneyn hänelle antaman läksyn ja pyytää anteeksi Yolandalta." Johns puhui näyttelijä Jake Austin Walkerin kanssa ennen kuin hän suostui näyttelemään hahmoa kertoakseen hänelle tästä ja keskustellakseen hahmosta hänen kanssaan. Hahmon paluu kauden ensimmäisen finaalissa, kun hänen isänsä teeskenteli olevansa hänen poikansa, tehtiin "kukaan ei koskaan kuole" -supersankaritropiikin kumoamiseksi.

Yolanda Montezin kamppailu Brainwaven tappamisesta oli "iso osa toista tuotantokautta". Johns lisäsi, että verrattuna Rick Tyleriin, joka "alkaa kääntyä nurkkaan" voitettuaan vihansa vanhempiensa kuoleman vuoksi, Yolanda "kääntyy toisin päin... Hän on eksyksissä omassa maailmassaan ajattelemalla mitä hän on on tehnyt", koska hän ei ollut valmis tappamaan jotakuta, toisin kuin Rick. Lisäksi toisella kaudella tutkitaan lisää motivaatioita ISA:n elossa olevilta jäseniltä.

Roolitus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Brec Bassinger valittiin rooliin Courtney Whitmore / Stargirl syyskuussa 2018. Johns kutsui Stargirlin roolitusta vaikeaksi prosessiksi, ja satoja näyttelijöitä koe-esiintyi rooliin. Siitä, miksi Bassinger oli täydellinen rooliin, Johns sanoi: "Tiesin heti... Tiesin, että hän oli Courtney. Hänellä on huumoria, innostusta, energiaa, luontaista optimismia, ja Brec todella ilmentää sitä, kuka Stargirl on". Seuraavat roolit annettiin marraskuussa: Anjelika Washington Beth Chapelina / Doctor Mid-Nite Yvette Monreal Yolanda Montezina / Wildcat ja Christopher James Baker Henry Kinginä / Brainwave. Tammikuussa 2019 Luke Wilson valittiin Pat Duganiksi / S.T.R.I.P.E.ksi Amy Smart liittyi näyttelijöihin Barbara Whitmorena helmikuussa, ja Neil Jackson Jordan Mahkentina / Icicle, Trae Romano Mike Duganina, Hunter Sansone Cameronina, ja Cameron Gellman Rick Tylerinä / Hourmanina. Myös Jake Austin Walker näytteli Henry King Jr.:tä ja Meg DeLacy Cindy Burmania.

Seuraavat JSA:n jäsenet valittiin joulukuussa 2018: Joel McHale Sylvester Pembertonina / Starmanina, Lou Ferrigno Jr. Rex Tylerinä / Hourmanina, Brian Stapf Ted Grantina / Wildcat[51] ja Henry Thomas Charles McNiderina / Doctor Mid-Nite. Myös Joy Osmanski valittiin Paula Brooksiksi / Tigressiksi, Neil Hopkins valittiin Lawrence "Crusher" Crockiksi / Sportsmasteriksi ja Nelson Lee näytteli Dr. Itoa / Dragon King, ISA:n jäseniä. Huhtikuussa 2019 Hina Khan valittiin Anaya Bowiniksi. Lokakuussa 2020 Nick Tarabay liittyi näyttelijöihin sarjan vakiona Eclipsona, kun taas Jonathan Cake näytteli Shadea ja Ysa Penarejo valittiin julkisuuteen toistuvassa roolissa toisella kaudella, kun taas Jim Gaffigan valittiin äänenä. Thunderboltista. Seuraavassa kuussa Alkoya Brunson valittiin toistuvaan rooliin Jakeem Thunderina. Helmikuussa 2021 John Wesley Shipp paljastui toistavan roolinsa Jay Garrickina The Flashista, vaikkakin vaihtoehtoisena versiona. Alex Collins korvaa Thomasin Doctor Mid-Nitena toisella kaudella. Hopkins ja Osmanski ylennettiin sarjan vakituisiksi katsojiksi kolmannelle kaudelle elokuussa 2021 heidän toistuvien rooliensa jälkeen ensimmäisellä kaudella ja vierailevana toisella kaudella. McHale ylennettiin myös sarjan vakituiseksi katsojaksi lokakuussa kolmanneksi kaudeksi hänen vieraillessaan kahdella ensimmäisellä kaudella.

Maaliskuussa 2022 Tim Gabriel valittiin rooliin Todd Rice / Obsidianin, Jenniena veljen rooliin. Toukokuussa 2022 Seth Green liittyi näyttelijöihin uudelleenlaatimiseen ja seuraa Gaffigania, joka äänesti Thunderboltia viime kaudella. Kolmannen kauden traileri vahvisti Eric Goinsin paluun Steven Sharpe / Gambler, joka esiintyi ensimmäisessä mutta oli poissa toisesta.

Tyyli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pukusuunnittelija LJ Shannon "yritti pysyä niin uskollisena [sarjakuvan] perinteelle kuin mahdollista" suunnitelmissaan. Jokainen puku on "hyödyllinen" ja yksilöllinen ulkonäkö. Johns kuvaili Doctor Mid-Nite'sin "hieman steampunkyksi" kankaalla ja nahalla ja Hourman'sia "hieman liukkaammaksi". Legacy Effects loi käytännöllisen S.T.R.I.P.E. käytettäväksi kuvaamisen aikana.

Kuvaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaukset aloitettiin maaliskuussa, jolloin pilottia ohjasi Glen Winter. Christopher Manley ja Scott Peck olivat sarjan valokuvausohjaajia. Kuvaukset tapahtuvat koko Atlantan pääkaupunkiseudulla, mukaan lukien: Marietta, Virginia-Highland, Duluth, Lithia Springs, Dallas, Marietta Square, West End, Westlake High School, Atlanta Center for Medical Research, Campbell Middle School, Paulding County, Smyrna, Arbor Place Mall, Vinings,[67] Mableton ja Douglas County High School. Walter Garcia toimii sarjan stunt-koordinaattorina ja toisen yksikön johtajana. Hänet palkattiin auttamaan Stargirlin henkilökuntaa "ottamaan persoonallisuutta ja olemaan elossa, kun hän taistelee sen kanssa". Sarjan kuvaamista jatkettiin Atlantassa toisen kauden, ja kuvaukset alkoivat 28. lokakuuta 2020.

Visuaaliset efektit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Zoic Studios toimitti sarjaan visuaalisia tehosteita. Johnsin mukaan Stargirl oli ensimmäinen Warner Bros. Television -sarja, joka käytti esivisualisointia (pitkäelokuvien yleisimmin käyttämä prosessi) tehostekohtauksissaan. Ennakkokuvauksesta vastasi The Third Floor, Inc. Johns toi kokemuksensa työskentelystä elokuvissa Wonder Woman (2017), Aquaman (2018) ja Shazam! (2019) auttaakseen sarjaa saamaan visuaalisia ominaisuuksia, joita ei ole "supersankariohjelmissa ennen nähty".

Musiikki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pinar Toprak on sarjan säveltäjä.

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Ensiesitys
Avausjakso Päätösjakso
1 13 18. toukokuuta 2020 10. elokuuta 2020
2 13 10. elokuuta 2021 2. marraskuuta 2021
3 13 31. elokuuta 2022 30. marraskuuta 2022

Sarjan lähtökohta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosikymmen sen jälkeen, kun melkein kaikki JSA:n (Justice Society of America eli Amerikan Oikeuden Yhteiskunta) jäsenet tapettiin taistelussa ISA:ta (Injustice Society of America eli Amerikan Epäoikeuden Yhteiskunta) vastaan, lukiolainen Courtney Whitmore, muutettuaan Blue Valleyyn, löytää Starmanin kosmisen sauvan ja selvittää isäpuolelsa Pat Duganin olleen ennen Starmanin apulainen. Tästä Courtney saa inspiraation kokonaan uudelle supersankarisukupolvelle, johon hän värvää Yolanda Montezin, Rick Tylerin ja Beth Chapelin muodostamaan uuden JSA:n. Myöhemmin he kuitenkin kohtaavat Iciclen ja Brainwaven johtaman ISA:n sekä joukon pelottavia roistoja, mukaan lukien salaperäisen Dragon Kingin ja hänen tyttärensä Cindy Burmanin.

Toisella kaudella Stargirl ja JSA joutuvat kamppailemaan entisen ISA-jäsenen Shaden uudelleen nousun ja Eclipson uhan kanssa. Sillä välin Cindy ja Eclipso työskentelevät kokoamaan uuden ISA:n nimeltä Injustice Unlimited.

Kolmannella kaudella sekä JSA että muut ISA:n jäsenet päätyvät keskelle murhamysteeriä, kun Gambler löydetään kuolleena trailerinsa ulkopuolelta.

Näyttelijät ja hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Brec Bassinger: Courtney Whitmore / Stargirl: Lukiolainen Los Angelesista kotoisin oleva Courtney, joka löytää tehokkaan aseen, Cosmic Staffin ja hänestä tulee supersankari Stargirl. Stargirlina hänestä tulee myös JSA:n toisen sukupolven johtaja. Roolia valmistautuessaan Bassinger ei katsonut Britt Irvininin aiempia stargirl-esiintymisiä sarjassa Smallville ja Sarah Grayn sarjassa Legends of Tomorrow, koska Britt Irvin esitti Stargirlin "vanhempaa kypsemmpää versiota". Bassinger lisäsi, että sarja seuraa sarjakuvaa Stars ja S.T.R.I.P.E. enemmän, "sillä Courtney on nuori, lukiolainen, naiivi, minkä tahdoin tuoda tähän Stargirl-versioon." Maizie Smith esittää viisivuotiasta Courtneyta.

Yvette Monreal: Yolanda Montez a.k.a Wildcat II: Kerran suosittu opiskelija Blue Valley Highissa, kunnes skandaali teki Yolandasta syrjäytyneen ja häpeän katolisille vanhemmilleen. Taitavana nyrkkeilijänä, hänestä tulee yksi Courtneyn ystävistä ja uuden JSA:n jäsen uutena Wildcatina.

Anjelika Washington: Beth Chapel a.k.a Doctor Mid-Midnight: Sosiaalisesti hylätty ja nörtti, Beth on yksi Courtneyn uusista ystävistä ja uuden JSA:n jäsen uutena Doctor Mid-Nitena.

Cameron Gellman: Rick Tyler a.k.a Hourman II: Lukiorikollinen, jolla on vihaongelmia, ja alkuperäisen Hourmanin poika. Rickin vanhemmat kuolivat auto-onnettomuudessa hänen ollessaan seitsemän vuotta. Hänestä tulee yksi Courtneyn ystävistä ja uuden JSA:n jäsen uutena Hourmanina. Boston Pierce esittää 7-vuotiasta Rickia.

Meg DeLacy: Shiv / Cindy Burman Lohikäärmekuninkaan tytär, Henry King Jr.:n tyttöystävä ja Blue Valley Highin suosituin opiskelija, jolla on kehittyneitä kykyjä. Cindy käyttää ranneteriä ihostaan. Vaikka hän on koulun cheerleading tiimin kapteeni, hän on päättänyt seurata isänsä jalanjälkiä. Tämän saavuttamiseksi hän hankki tehokkaan haarniskapuvun ja liekinheittiön. Toisella kaudella hän tekee yhteistyötä Eclipson kanssa ja muodostaa uuden ISA:n nimeltä Injustice Unlimited.

Hunter Sansone: Cameron Mahkent/Icicle Jr.: Blue Valley Highin opiskelija, aloittava taiteilija ja Jordan Mahkentin poika, jolla on isänsä kaltaisia ​​kryokineettisiä voimia. Hän ja Courtney jakavat molemminpuolisen ihastuksen. Roger Dale Floyd esittää nuorempaa Cameronia.

Trae Romano Mike Duganina Pat Duganin poika ja Courtneyn velipuoli.

Stella Smith esittää Artemis Crockia, Paulan ja Lawrencen tytärtä, sekä JSAn jäsentä.

Jake Austin Walker Brainwave Jr./Henry King Jr.nä (kausi 1; vieraskausi 2): Henry on Blue Valley Highin opiskelija ja sen tähtijalkapalloilija. Myöhemmin hän saa psykokineettisiä voimia koettuaan emotionaalista ahdistusta isänsä jouduttua koomaan. Hänen kuollut äitinsä oli Sylvester Pembertonin sisar Merry. Toisella kaudella Henry Jr. esiintyy Yolandan hallusinaatioissa.

Ysa Penarejo esittää Jennifer Lynn-Haydensia, a.k.a Jadea. JSAn liittolaisten ja alkuperäisen vihreän lyhdyn tytärtä.

Neil Jackson: Jordan Mahkent / Icicle (kausi 1; vieraskausi 2): ISA:n (Injustice Society of America eli Amerikan Epäoikeuden Yhteiskunta) johtaja, "viisas" liikemies, jolla on kryokineesin voima ja The American Dream -nimisen yrityksen perustaja, joka on vastuussa Blue Valleyn elvyttämisestä. Jackson ajatteli alun perin että "Icicle" oli "tyhmä nimi" ja sai hahmon kuulostamaan "kuin My Little Pony-hahmolta", mutta Johnsin sävelkorkeus auttoi tekemään hahmosta uskottavan Jacksonille. Toisella kaudella Icicle esiintyy Barbaran hallusinaatioissa.

Christopher James Baker: Henry King Sr. / Brainwave (kausi 1; vieraskausi 2): ISA:n jäsen, jolla on psykokineettisiä kykyjä, Henry King Jr.:n isä ja menestynyt neurokirurgi Blue Valley Medical Centerissä. Baker sanoi, että Henry King Sr. oli Brainwaven "naamio", toisin kuin päinvastoin, uskoen Brainwaven olevan "on oikea olento." Toisella kaudella Brainwave esiintyy Yolandan hallusinaatioissa.

Amy Smart: Barbara Whitmorena: Courtneyn äiti ja Pat Duganin vaimo, joka pyrkii tasapainottamaan työ- ja kotielämänsä. Avioliittonsa jälkeen Patin kanssa hän palvelee alun perin sijaisäitinä poikapuolelleen Mikelle ja myös Courtneyn JSA-joukkuetovereille saatuaan selville Patin ja Courtneyn salaisuuden

Luke Wilson hahmona Pat Dugan / S.T.R.I.P.E.: Courtneyn isäpuoli, Starmanin entinen apulainen ja mekaanikko, joka omistaa korjaamon, jossa hän säilyttää oman luomansa 15 mittaisen robottiajoneuvoa, joka on valmistettu auton varaosista.Pat toimii vastahakoisena mentorina ja isähahmona Courtneylle ja hänen JSA-joukkuetovereilleen, kun hän käyttää The Pit Stop -nimistä autotallia etupuolena. Huolimatta supersankari taustastaan, ​​Pat haluaa tarjota perheelleen normaalin elämän.

Nick Tarabay: Eclipso (kausi 2; vieraskausi 1): Olento, joka on loukussa mustan timantin sisällä, jonka Cindy saa. Hän aikoo tulla jumalaksi ruokkimalla maan ihmisten negatiivisuutta ja pimeyttä. Milo Stein esittää Eclipson Brucen muotoa.

Joel McHale hahmona Sylvester Pemberton / Starman (kausi 3; vieraskausi 1; toistuva kausi 2): Alkuperäisen JSA:n jäsen, joka käytti tutkijan Ted Knightin keksimää antigravitaatiosta kosmista sauvaa, jonka Courtney myöhemmin löytää.

Neil Hopkins hahmona Lawrence "Crusher" Crock / Sportsmaster (kausi 3; toistuva kausi 1; vieraskausi 2): ISA:n jäsen, joka käyttää urheiluaiheisia aseita ja uskoo, että kaikki hänen kohteensa ovat vain osa voitettavaa peliä. Crusher omistaa kuntosalin Blue Valleyssa nimeltä Ripped City, on naimisissa Paula Brooksin kanssa ja on Artemis Crockin isä. Toisella kaudella hän pääsee ulos vankilasta. Kolmannella kaudella hän muuttaa Whitmore-Dugansien naapuriin.

Joy Osmanski hahmona Paula Brooks / Tigress (kausi 3; toistuva kausi 1; vieraskausi 2): ISA:n jäsen, joka metsästää maailman vaarallisimpia ihmisiä. Hän on kuntosaliopettaja Blue Valley Highissa, "Crusher" Crockin vaimo ja Artemis Crockin äiti.Toisella kaudella hän pääsee ulos vankilasta. Kolmannella kaudella hän muuttaa Whitmore-Dugansien naapuriin.

Arrowverse[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Stargirl ja hänen tiiminsä esiteltiin lyhyesti Arrowverse-crossoverissa "Crisis on Infinite Earths" tammikuussa 2020. "The Justice Society" -jakson materiaalista. Stargirl sijoittuu uudelle Earth-2:lle, joka luotiin crossoverin aikana. Stargirl kriisiä edeltävästä Earth-1:stä oli aiemmin esiintynyt Sarah Greyn esittämän Legends of Tomorrown toisen kauden kolmessa jaksossa lokakuun 2016 ja helmikuun 2017 välisenä aikana.

Johns ja Bassinger olivat innoissaan siitä, että Arrowversen kanssa olisi oikeita yhteisiä piirteitä. Huhtikuussa 2020 Johns sanoi: "Tällä hetkellä tärkein huolenaihe on varmistaa, että tämä esitys on loistava, että nämä hahmot ovat mahtavia, että heillä on omat tarinansa ja että he saavat oikean näyttöajan ja oikeat jaksot kehittyäkseen itsekseen. Joten toivottavasti tulevaisuudessa voimme tehdä jotain hauskaa, mutta ensimmäisen kauden tarkoituksena on varmistaa, että Stargirl on paras esitys, joka se voi olla." Bassinger lisäsi, että The Flashin vaihtamisesta oli jo keskusteltu alustavasti, ja hän toivoi voivansa esiintyi Melissa Benoistin kanssa Supergirlissä. John Wesley Shipp esitti roolinsa vaihtoehtoisena versiona Jay Garrickista The Flashista. Johnsin mukaan Shippin ulkonäkö auttoi yhdistämään "universumimme suoraan muihin esityksiin ja osoittaa myös, että olemme osa suurempaa universumia. Se avaa meille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa noiden [Arrowverse]-hahmojen kanssa, ja se oli tärkeä."

Syyskuussa 2022 Bassinger kuvasi materiaalia HBO Max -sarjan Titans neljännelle tuotantokaudelle; tämä sarja on olemassa multiuniversumin Maa-9:llä.