SimBin

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
SimBin
Perustettu 2003
Kotipaikka Ruotsi Vara, Ruotsi
Toimiala videopeliteollisuus
Tuotteet videopelit, simulaatiopelit
Kotisivu www.simbin.com

SimBin Development Team AB on ruotsalainen autopeleihin keskittynyt pelitalo. Yhtiön pääkonttori on Varassa Ruotsissa, ja sivutoimipiste Bournemothissa Englannissa. Työntekijöitä SimBinillä on ympäri maailmaa yhteensä hieman yli 50. Suurin osa heistä tekee etätyötä.

Ennen yhtiön perustamista SimBin Development Team (SBDT) teki harrastuksenomaisesti ilmaisia FIA GT -luokkaa simuloivia lisäosia, modeja, Electronic Artsin F1-2001 ja F1-2002 -peleihin. SimBinin ensimmäinen kaupallinen peli GTR - FIA GT Racing Game on lähes suoraa jatkoa näille suosituille modeille.

SimBinillä on vahvat siteet moottoriurheiluun, sillä toimitusjohtaja Henrik Roos on moninkertainen Ruotsin mestari Swedish Touring Car Championship -sarjassa ja ajaa tällä hetkellä kilpaa FIA GT -luokassa Chrysler Viper GTS-R:llä.

Yrityksen perustajat ovat aloittaneet uuden yrityksen nimellä Sector3 Studios, joka sijaitsee Lidköpingissä. Sopimussyistä SimBin on sidottu alkuperäiseen sijaintiinsa.[1]

Yhtiön virallisilla verkkosivut on korvattu tekstillä GTR3 COMING SOON 2018, joka viittaisi kauan odotetun GTR3:n olevan vielä kehityksessä.

Kehitetyt pelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yhtiön kehittämät pelit ovat ajopelejä, jotka on julkaistu Microsoft Windows alustalle lukuun ottamatta Race Pro -peliä, joka on julkaistu Xbox 360 -konsolille.

Laajennusosat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Race 07 peliin on tehty useita laajennusosia:

Julkaistut pelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lisäksi yhtiö on julkaissut pelin Storm: Frontline Nation, jonka on kehittänyt Colossai Studios.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. SimBin declares bankruptcy and reforms as Sector 3 Studios GamesIndustry.biz. Viitattu 14.3.2017.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.