Se oikea ensisilmäys ja Viimeinen silmäys

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Se oikea ensisilmäys / Viimeinen silmäys”
”Last Forever – Parts 1 & 2”
Sarja Ensisilmäyksellä
Jakson nro. Kausi 9
Jakso 23. ja 24.
Esitetty 31. maaliskuuta 2014

Se oikea ensisilmäys / Viimeinen silmäys (engl. Last Forever – Parts 1 & 2) on yhdysvaltalaisen tilannekomediasarjan Ensisilmäyksellä (2005–2014) kaksiosainen päätösjakso. Se esitettiin Yhdysvalloissa 31. maaliskuuta 2014. Suomessa se esitetään kahdessa osassa, joista ensimmäinen esitetään 10. helmikuuta 2016 ja toinen 17. helmikuuta 2016.[1]

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Se oikea ensisilmäys[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakso alkaa Barneyn ja Robinin häistä, missä Ted hyvästelee ystäviään, koska on seuraavana päivänä muuttamassa Chicagoon. Häistä lähdettyään Ted odottaa junaa Farhamptonin asemalla, missä hän vihdoin tapaa tulevien lastensa äidin Tracy McConnellin. Suurin osa jaksosta sijoittuu tulevaisuuteen, paljastaen suuria muutoksia päähenkilöiden elämässä. Robin on päässyt unelmatyöhönsä toimittajaksi World Wide Newsille. Nopea työtahti luo painetta Robinin ja Barneyn avioliitolle ja pari päätyy eroon. Lily ja Marshal saavat kolmannen lapsen, Ted ja Tracy ensimmäisen ja muuttavat Tedin taloon lähiössä. Jakson lopussa "jengi" hyvästelee asunnon, jossa kaikki paitsi Barney ovat jossain vaiheessa asuneet, kun Lily ja Marshal päättävät muuttaa isompaan asuntoon.

Viimeinen silmäys[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viimeinen silmäys on sarjan virallisesti viimeinen jakso. Paljastukset päähenkilöiden tulevaisuudesta jatkuvat. Marshalista tulee tuomari, Barneylla on täydellinen kuukausi (31 naista 31 päivässä), mutta yksi naisista tulee raskaaksi ja näin Barneysta tulee isä. Ted kosii Tracya uudestaan ja he menevät naimisiin maistraatissa. Lopussa käy ilmi, että Tracy sairastui ja kuoli. Lopulta sarja tekee täyden ympyrän: lastensa luvalla Ted pyytää Robinia ulos, kuinkas muuten kuin hakemalla sinisen käyrätorven ja huutamalla tämän ikkunan alla.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]