Scaler

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Scaler
Kehittäjä A2M
Julkaisija Take-Two Interactive (NA)
Global Star Software (PAL)
Julkaistu PlayStation 2
PA 1. lokakuuta, 2004
PAL 21. lokakuuta, 2004
Xbox
PA 20. lokakuuta, 2004
PAL 26. lokakuuta, 2004
GameCube
PA 17. marraskuuta, 2004
PAL 28. tammikuuta, 2005
Lajityyppi tasohyppely
Pelimuoto yksinpeli
Alusta Nintendo GameCube, PlayStation 2, Xbox
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Scaler on A2M:n kehittämä ja Take-Two Interactiven sekä Global Star Softwaren Nintendo GameCubelle, PlayStationille ja Xboxille vuonna 2004 julkaisema videopeli.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

12-vuotias poika nimeltä Bobby Jenkins sattumalta saa selville, että hänen naapurinsa aikoo valloittaa maailman mutantti liskoilla. Bootcamp (Bobbyn naapuri) saa Bobbyn kiinni ja vangitsee hänet. Bootcamp lukitsee Bobbyn laitteeseen, millä hänelle annetaan salama energiaa, mikä muuttaa Bobbyn alter-egokseen, Scaleriksi. Muutoksen jälkeen, Scaler meni portaalin läpi, mitä Bootcampin johtaja, Looger ei kyennyt hallitsemaan. Takaisin kotiin päästäkseen ja maailman pimeydeltä pelastaakseen, Bobby "Scaler" Jenkinsin täytyy matkustaa omituisen maailman läpi ja tuhota Looger.

Pelattavuus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Scaler pystyy muuttumaan viideksi erilaiseksi mutantti liskoksi, ja kaikilla on omat etunsa eri ympäristöissä. Eri alueilla hänelle annetaan haaste tappaa tietty määrä vihollisia, minkä ansiosta hän muuttuu erilaiseksi hahmoksi. Scaler voi muuttua vain kerran per alue.

Vastaanotto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Scaler-pelin julkaistua, se sai keskinkertaisen ja myös hyvän vastaanoton kriitikoilta. Peli sai ylistystä sen pelattavuudesta ja taidosta muuttua viideksi eri hahmoksi, mutta se sai kritiikkiä tylsästä juonesta ja keskinkertaisesta suunnittelusta.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]