SASKY koulutuskuntayhtymän aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Aiko Academy Oy
Sastamalan koulutuskuntayhtymän aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto: pääsisäänkäynti Karkun Voimarinteellä.
Sastamalan koulutuskuntayhtymän aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimiston Voimarinteen toimipisteen aula.

SASKY koulutuskuntayhtymän aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto on vuonna 1990 Vammalan aikuiskoulutusosaston nimellä aloittanut aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto joka on osa SASKY koulutuskuntayhtymää. Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimisto on vuodesta 2009 toiminut Voimarinteellä entisen Hoikan opiston tiloissa Sastamalan Karkussa. Aikuiskoulusosasto kehittää ja toteuttaa ammattillista koulutusta ja siihen liittyviä työnantajapalveluita pääasiassa elinkeino- ja yritystoiminnan tarpeisiin. Aikuiskoulusosasto järjestää tutkintotavoitteista koulutusta yli kolmellakymmenellä alalla.

Toimipisteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aikuiskoulutusosasto ja oppisopimustoimistolla on toimipisteitä myös seuraavilla paikkakunnilla:

Aiko Academy Oy[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yhtiön toimialana on tarjota ja järjestää työvoima-, aikuis-, lyhytkurssi-, kansainvälistä sekä muuta maksullista koulutusta. Yhtiö voi myös tarjota muuta edellä mainittuja tukevaa koulutusta, valmennusta ja konsultointia. Lisäksi yhtiö voi harjoittaa aikuiskoulutus-, oppisopimus-, ja työelämäpalveluiden kehittämistoimintaa.

Yhtiö voi toimintaansa varten omistaa ja hallita osakkeita, osuuksia ja kiinteistöjä sekä käydä niillä kauppaa ja vuokrata niitä.

SASKY koulutuskuntayhtymän omistaa koko yhtiön osakekannan.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]