Sally Martin

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sally Martin
Henkilötiedot
Koko nimi Sally Erana Martin
Syntynyt 14. toukokuuta 1985 (ikä 34)
Uuden-Seelannin lippu Wellington, Uusi-Seelanti
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Taiteilijanimet Sally E. Martin
Aktiivisena 2001–
Merkittävät roolit Tori Hanson
(Power Rangers: Ninja Storm)
Aiheesta muualla
IMDb

Sally Erana Martin (s. 14. toukokuuta 1985 Wellington, Uusi-Seelanti) on uusiseelantilainen näyttelijä, joka tunnetaan roolistaan Tori Hansonina televisiosarjassa Power Rangers: Ninja Storm.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Martin teki ensi esiintymisensä televisiossa vuonna 2001 vierailtuaan televisiosarjassa Atlantis High. Sittemmin hän vieraili myös nuortensarjassa Klaani ja komediasarjassa The Strip, ennen kuin sai ensimmäisen pääroolinsa televisiosarjassa Power Rangers: Ninja Storm. Hän näytteli sarjassa Sinistä tuulirangeria, Tori Hansonia, jonka roolissa Martin oli myös sarjaan perustuvassa videopelissä Power Rangers: Ninja Force sekä vierailevassa roolissa Power Rangers Dino Thunderissa.

Power Rangersin jälkeen Martin esiintyi Disneyn tuottamassa elokuvassa Wendy Wu[1] ja esitti pääosaa lyhyessä televisiosarjassa Welcome to Paradise vuonna 2007. Samana vuonna hän palasi Power Rangersin pariin vierailessaan Power Rangers: Operation Overdrivessa Tori Hansonin roolissa. Martin esiintyy myös Wendy Wun jatko-osassa Wendy Wu: Homecoming Warrior 2 vuonna 2009.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Superheroes Lives Viitattu 4.6.2009 (englanniksi)
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.