Salatut elämät – 23. esityskausi (2020–2021)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Salatut elämät
23. kausi (2020–2021)
Salattujen elämien tunnus, joka otettiin käyttöön 25. tammikuuta 2019, sarjan 20-vuotisjuhlakauden kunniaksi.
Salattujen elämien tunnus, joka otettiin käyttöön 25. tammikuuta 2019, sarjan 20-vuotisjuhlakauden kunniaksi.
Alkuperämaa  Suomi
Esittäminen
Verkko MTV3
mtv / C More
Ensimmäinen esitys 2020-08-033. elokuuta 2020
Viimeinen esitys 2021-06-2929. kesäkuuta 2021
Esitysten määrä 219
Kaudet

Salatut elämät -saippuasarjan 23. kauden esittäminen alkoi MTV3-kanavalla elokuussa 2020 ja se päättyi kesäkuussa 2021. Kaudella nähtiin sarjan 4000. jakso.[1]

Tällä kaudella nähtiin koronapandemian vaikutukset, kun riskiryhmään kuuluvien Inkeri Mertasen ja Maija-Liisa Peuhun esittämät hahmot käsikirjoitettiin sarjasta pois.[2] Peuhun esittämä Ulla Taalasmaa nähtiin etäyhteydellä muutamaan otteeseen kevätkauden jaksoissa.[3]

Henkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päähenkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Esko Kovero  Ismo Laitela  
 Pete Lattu  Kalle Laitela  
 Sami Uotila  Aki Nikkinen  
 Inna Tähkänen  Elina Taalasmaa  
 Maija-Liisa Peuhu  Ulla Taalasmaa  
 Tommi Taurula  Kari Taalasmaa  
 Nora Rinne  Camilla Mustavaara  
 Timo Jurkka  Lasse Sievinen  
 Teemu Lehtilä  Aaro Vaalanne  
 Jasmin Voutilainen  Aino Kaukovaara  
 Sampsa Tuomala  Sampo Kaukovaara  
 Roope Puhakka  Severi Sievinen  
 Aaron Bojang  Benjamin Taalasmaa  
 Mikko Parikka  Jiri Viitamäki  
 Maarit Poussa  Jutta Laitela  
 Tiia Elg  Eva Tamminen  
 Emma Nopanen  Nella Tamminen  
 Monika Lindeman  Linda Eerikäinen  
 Vivi Wahlström  Viola Helenius  
 Raimo Grönberg  Gunnar Mustavaara  
 Inkeri Mertanen  Dahlia Mustavaara  
 Olga Heikkala  Mira Jokinen  
 Jarkko Miettinen  Noel Taalasmaa  
 Pablo Ounaskari  Ressu Mattila  
 Ville Kettunen  Samuli Palokoski  
 Ilona Chevakova  Sabrina Mustavaara  
 Konsta Hietanen  Miki Kajander  
 Tuuli Mattila  Susu Honkanen  
 Aku Sipola  Jere Sievinen  
 Sofia Lehtinen  Laila Kajander  
 Elmeri Ylä-Rautio  Matias Kajander  
 Mia Ehrnrooth  Cindy Rintala  
 Tuure Taskinen  Henrik Ekholm  
 Axel Milliam  Kristian Harju  
 Hanna Kinnunen  Salla Mattila  

Sivuhenkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Jarmo Koski  Seppo Taalasmaa  
 Irina Vartia  Monica Mustavaara  
 Esko Kovero  Kalervo Laitela  
 Rinna Paatso  Ritva Ryynänen  
 Hemmo Karja  Janne Haukkala  
 Pinja Kanon  Iida Mustonen  
 Mikko Virtanen  Lauri Rossi  
 Emil Hallberg  Tale Taalasmaa (Elinan kuvitelmissa)  
 Joonatan Suvinen  Tomi Laiho  
 Sienna Nord  Nadja Tamminen  
 Janne Mattila  Matti Virtanen  
 Johanna Ruonala  Kiira Lahtinen  
 Mimi Alén  Mirja Ilves  
 Heli Perttula  Päivi Helenius  
 Juha Svahn  Ingvar Mustavaara  
 Inga Sulin  Karin Ekholm  
 Oliver Hatava  Toivo Taalasmaa  
 Johanna Anttila  Joanna Lumijoki  
 Lauri Kortelainen  Juho  
 Susanna Laine  Marika Honkanen  
 Lenita Susi  Daniela Honkanen  

Tiivistelmä juonesta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Helikopterin alle jääneessä autossa olevat Tale, Sanni ja Ilja ovat menehtyneet eikä heitä enää pystytä pelastamaan. Ulla järkyttyy tapahtuneesta pahoin ja hän lähtee siskonsa luokse Kankaanpäähän. Seppo Taalasmaa palaa ja järjestää suruliputuksen Talen, Sannin ja Iljan muistolle. Helikopterissa olleet Aki ja Camilla elvytetään ja heidät kuljetetaan sairaalaan. Sairaalassa Akin sydän pysähtyy hetkeksi, mutta hänet saadaan pelastettua. Myös Camilla herää hetkellisesti, mutta kuullessaan Akin kohtalon olevan epäselvä, hän menettää tajuntansa uudelleen. Myöhemmin paljastuu, että molemmat ovat vaipuneet koomaan ja heidän ei uskota heräävän – Aki kuitenkin herää ja saa tietää heräämisensä olleen ihme ja että Camillan herääminen olisi epätodennäköistä. Aki saa käsiinsä Camillan hoitotestamentin, jota tämä ei kuitenkaan ehtinyt allekirjoittaa ennen onnettomuutta. Testamentissa Camilla haluaa valtuttaa Akin hoitamaan asioitaan ja hallinnoimaan omaisuuttaan. Mustavaarat yrittävät tuhota testamentin, mutta oikeudenkäynnin jälkeen Aki saa valtuudet ja onnistuu myös juonimaan Mustavaara-yhtiön itselleen.

Dahlia järkyttyy tyttärensä Camillan tilasta ja lähtee Roomaan. Myöhemmin hänen palvelijansa Pupu toimittaa Aarolle ja Gunnarille kirjeet. Aaro saa tietää, että hänen ja Dahlian hääsuunnitelmat ovat peruttu ja he eroavat. Gunnarille paljastuu, että Dahlialla on edelleen tunteita häntä kohtaan.

Lääkäri Susu Honkanen ja poliisi Miki Kajander muuttavat lastensa kanssa Talen, Sannin ja Iljan tyhjilleen jääneeseen asuntoon. Pihlajakadulle muuton syynä on yritys pelastaa kriisiytynyt avioliitto, mutta lopulta he kuitenkin eroavat. Susu on kiinnostunut Aki Nikkisestä, jonka vuoksi halusi eron Mikistä. Pihlajakadulle saapuu myöhemmin Susun sisko Marika Honkanen ja tämän tytär Daniela. Paljastuu, että Marikan miesystävä Jokke on väkivaltainen ja he pakenivat lopullisesti hänen luotaan.

Kalle ja Ressu ovat vihaisia Ismolle siitä, että hän löi Kallea. Ismo myös paljastaa Karille lyöneensä Kallea, joka moittii tästä Ismoa. Myöhemmin Kalle ja Ressu löytävät Ismon jättämän lapun, jossa ilmoittaa lähteneensä pohtimaan asioita. Ismo oli lähtenyt lapsuuden kotiinsa Enoon, jossa tapaa isänsä Kalervon. Hän syyttää Ismoa tämän äidin Kaijan kuolemasta, joka kuoli synnytykseen. Ismon paikoin väkivaltainen käytös johtuu hänen huonosta isäsuhteestaan ja hän tajuaa että Kalervo ei ole muuttunut. Ismo palaa Helsinkiin. Kalle ja Ressu suostuvat lopulta Ismon anteeksipyyntöön.

Sabrina saa lisää uhkauksia ja majatalo Amandassa odottaa uusi yllätys; ruokalautaselta löytyvä käärme. Sabrina pakenee etsimään turvaa Sampon luota, joka lupautuu suojelemaan Sabrinaa. Samaan aikaan toisaalla Sabrinan vainoaja menee huoneeseen, jonka seinä on täynnä Camillan ja Sabrinan valokuvia. Hän vetää rastin Camillan kuvan päälle ja jää katsomaan Sabrinan kuvaa. Kyseinen henkilö on vastuussa myös helikopterionnettomuudesta. Hänen henkilöllisyytensä jää vielä mysteeriksi.

Lasse ja Jutta välttelevät toisiaan, mutta tapaavat kuitenkin pesulassa. Myöhemmin Lasse löytää omasta pyykkipussistaan Jutan paidan ja menee palauttamaan sitä. Jutta kuitenkin myöntää laittaneensa oman paitansa tahallaan Lassen pussiin. Lasse saa Ismon hyväksynnän tämän ja Jutan suhteelle, mistä Jutta suuttuu ja alkaa tapailla Aaroa.

Nellan raskausuutisesta järkyttynyt Eva moittii tytärtään, mikä suututtaa Nellan. Myöhemmin Eva kertoo Nellalle olevansa huolissaan tästä Nellalle tehdyn sydämensiirron vuoksi, koska raskaus ja synnytys voisivat olla vaaraksi Nellalle. Nella välttelee asian kertomista isälleen Jirille, mutta lopulta kertoo tälle raskaudestaan. Jiri hermostuu uutisesta ja haukkuu lapsensa. Myöhemmin sekä Jiri että Eva pyytävät anteeksi Nellalta ja lupaavat olla tämän tukena riippumatta siitä minkä päätöksen Nella tekee vauvansa suhteen.

Linda pettää Jiriä Karin kanssa. Jiri saa kuulla asiasta ja heittää Lindan ja Violan ulos kotoaan. He muuttavat Amandaan väliaikaisesti. Jiri palaa yhteen Evan kanssa ja he aikovat mennä naimisiin. Jiri saa tietää, että Nadjan isä onkin Aaro. Hän jättää Evan ja muuttaa Tallinnaan. Kahvila Moosen hän jättää serkkunsa Jeren vastuulle. Mystinen henkilö ampuu Aaroa. Poliisi epäilee Evaa, joka kävi aiemmin uhkailemassa Aaroa aseella. Sekaannuksen vuoksi poliisit tekevät koeammunnan Evan aseella, jolla Aaroa ei kuitenkaan ammuttu. Eva joutuu syyttömänä tutkintavankeuteen. Ampujaksi paljastuu Aaron entinen naisystävä ja Lindan äiti Päivi, joka kaappaa Aaron ja yrittää ampua tämän uudelleen. Linda ja Kari kuitenkin keskeyttävät tilanteen. Päivin motiivina oli kostaa Aarolle poikansa Antonin kuolema, jonka Aaro aiheutti. Koston epäonnistuttua Päivi ampuu itsensä. Linda katkaisee välit isäänsä, mutta heltyy myöhemmin sovintoon tajutessaan, että Aaro ei muistinmenetyksensä takia ole enää sama ihminen kuin Antonin kuoleman aikaan. Eva vapautetaan.

Viola itsenäistyy ja muuttaa kimppakämppään. Viola ja Mira ovat onnellisesti yhdessä mutta Violaa epäilyttävät Miran kalliit ostokset sekä se että hän ei anna Violan maksaa tämän ostoksia. Paljastuu, että Mira strippaa netissä ansaitakseen tuloja. Benjamin ja Severi saavat tietää tästä, mutta Mira saa maksettua molemmat hiljaiseksi. Viola pyytää Miraa muuttamaan luokseen mistä Mira aluksi kieltäytyy töidensä takia. Benjamin ja Severi saavat Miran ajattelemaan muutakin kuin rahaa, jolloin Mira suostuu avoliittoon ja muuttaa Violan kanssa yhteen.

Elinan ja Noelin yhteinen historia paljastuu. Elina tutustui Noeliin Lontoossa työmatkansa yhteydessä ja palasi sittemmin aina uudelleen ja uudelleen Noelin luokse Lontooseen. Heidän tiensä kuitenkin erkanivat, kunnes he tapasivat jälleen Helsingissä. He alkavat seurustella. Nella päättää antaa lapsensa adoptioon. Vanhemmuudesta haaveilevat Noel ja Elina menevät naimisiin, jotta he voivat adoptoida Nellan lapsen. Noelista tulee Taalasmaa häiden myötä. Seppo palaa taas Helsinkiin ja osallistuu Elinan ja Noelin häihin. Eva, Nella ja Nadja muuttavat Hankoon, jotta heidän ei tarvitsisi olla koko ajan lapsen lähellä. Nella kuitenkin palaa myöhemmin takaisin. Lapsi kastetaan ja saa nimekseen Toivo.

Mira kosii Violaa, joka vastaa myöntävästi. Kaikki muut läheiset onnittelevat heitä, paitsi Linda, joka ei vieläkään pysty luottamaan Miraan täysin ja suhtautuu asiaan ensin viileästi. Hän kuitenkin ymmärtää tyttärensä olevan onnellinen ja antaa siunauksensa tulevalle avioliitolle.

Sabrinan vainoajaksi paljastunut Lauri Rossi kidnappaa Aaron, Jutan, Gunnarin, Sabrinan ja Monican tätä tarkoitusta varten hankkimaansa kartanoon. Kaikille paljastuu syy siihen miksi Lauri on vainonnut Sabrinaa ja aiheuttanut Camillalle helikopterionnettomuuden. Mustavaaran tytöt olivat aiemmin kiusanneet hänen siskoaan Isabella Holmia ja tämä oli tehnyt itsemurhan. Sabrina kuuroutuu ampuessaan itseään paukkupanosaseella. Linda ja Miki tekevät iskun Rossin kartanoon ja Lauri ampuu Mikiä, joka kuitenkin selviää. Lauri joutuu vankilaan.

Camillan omistama majatalo Amanda myydään Helsinkiin palanneelle Salla Mattilalle. Salla myy edelleen osuuden majatalosta entiselle työkaverilleen Cindylle. Cindy kuitenkin joutuu luovuttamaan osuudestaan siivun Lasselle entisten velkojen korvaamiseksi. Kolmikko alkaa yhdessä pyörittää majataloa.

Viola saa tietää Miran myyneen itseään hänen ja Violan suhteen aikana ja purkaa kihlauksen. Mira muuttaa pois Violan luota Lindan muuttaessa tilalle. Mira on kodittomana ja asuu roskakatoksessa, kunnes Jutta päättää auttaa tätä ja ottaa tämän kotiinsa asumaan.

Benjamin ja Anna saavat vihdoin toisensa ja muuttavat Keniaan Benjaminin äidin luokse. Kari perustaa pienpanimon. Elina alkaa nähdä hallusinaatioita Talesta, joka yrittää viestiä Toivon olevan vaarassa. Tilanne kärjistyy ja lopulta Elina yrittää hukuttaa Toivon kylpyammeeseen pelastaakseen tämän vaaralta. Hän ei kuitenkaan toteuta suunnitelmaansa. Elina katoaa. Huolesta sekaisin oleva Noel ei pysty suoriutumaan arjestaan ja kerran jopa unohtaa Toivon ruokakaupan pihaan. Biologiset isovanhemmat Ismo ja Lasse alkavat pitämään huolta Toivosta, kun löytävät tämän. Noel palaa töihin Mustavaaroille, mutta hän alkaa käyttämään lääkkeitä lievittääkseen uupumusoireitaan. Hän ajaa automatkallaan Matias Kajanderin päälle, mutta pakenee paikalta. Myöhemmin Matias vaivutetaan lääkekoomaan vammojen seurauksena. Susu ei saa Mikiin yhteyttä, sillä tämä on sulkenut puhelimensa ollessaan Honkasten mökillä. Marika lähtee hakemaan Mikiä sairaalaan, mutta paluumatkalla puu kaatuu auton eteen ja joutuvat jäämään mökille myrskyisän sään vuoksi.

Kari saa idean aloittaa panimotoiminnan ja alkaa tuottamaan olutta Taalasbisse-nimellä. Linda saa töitä Lyonista ja pyytää Karia lähtemään hänen mukaansa. Lentokentällä Kari kuitenkin perääntyy ja päättää jäädä Suomeen hoitamaan yritystoimintaansa.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

[4]

Jakso Nimi Ensiesitys
mtv / MTV3
Ikäraja ja
sisältömerkintä
Ennakko
C More
Katsojaluvut1
3797. Romuna 3.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 31.7.2020 431 000[5]
3798. Unessa 4.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 403 000[5]
3799. Kaikki kyllästyvät Ismoon 5.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 318 000[5]
3800. Uinu, uinu Sabrinani 6.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 366 000[5]
3801. Pyykkimään, Lasse 7.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 289 000[5]
3802. Sä surun ryypit silmistäsi pois 10.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 7.8.2020 350 000[6]
3803. Jutta menee erolle pantavaksi 11.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 273 000[6]
3804. Laulu ikävästä 12.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 397 000[6]
3805. Ismolla on enopaussi 13.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 395 000[6]
3806. Sabrina ja serkullinen näky 14.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. alle 282 000[7]
3807. Päivä, joka kuului vain meille 17.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 14.8.2020 387 000[8]
3808. Bastustamaton yllätys 18.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 409 000[8]
3809. Noelina kasvotusten 19.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 377 000[8]
3810. Syntiset entiset 20.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 357 000[8]
3811. Ismo ja Faija Koo 21.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 332 000[8]
3812. Salaisuus mullan alla 24.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 21.8.2020 408 000[9]
3813. Jutta panee salalla koreasti 25.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 400 000[9]
3814. Zen pituinen Ismo 26.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. alle 341 000[9]
3815. Pappava ase 27.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 389 000[9]
3816. Kari on Eros Mamahotti 28.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 345 000[9]
3817. Mustavaarat, Kaukovaarat ja internetin vaarat 31.8.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 28.8.2020 449 000[10]
3818. Sabrinan tunti alkaa 1.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 427 000[10]
3819. Sabrinan tunti loppuu 2.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 406 000[10]
3820. Arkun jälkeen on pelkosää 3.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 391 000[10]
3821. Viola ja rakkauden tukikilari 4.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 367 000[10]
3822. Jere tulemast 7.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 4.9.2020 453 000[11]
3823. Karilla on pesä hukassa 8.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 435 000[11]
3824. Tervetuloa Pihlajakadulle! 9.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 427 000[11]
3825. Evalla on haaska päevä 10.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 432 000[11]
3826. Noel haluaa pallinsa takaisin 11.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 374 000[11]
3827. Huomenta, Aki! 14.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 11.9.2020 402 000[12]
3828. Eron ja rakkauden hetkiä 15.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 412 000[12]
3829. Heippalappuja 16.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 440 000[12]
3830. Tartu Mikiin! 17.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 465 000[12]
3831. Nella ja mammatinvalintakysymys 18.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 411 000[12]
3832. Majuri vasten kauppiasta - pump pump 21.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. 18.9.2020 435 000[13]
3833. Ken vois liekin sammuttaa? 22.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 481 000[13]
3834. Taalasmaat 2.0 23.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 448 000[13]
3835. Leipää ja kuolaa 24.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 423 000[13]
3836. Aino ja vihollinen vuoteessa 25.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 440 000[13]
3837. Benjaminin yksityinen lemmenhetki 28.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 25.9.2020 456 000[14]
3838. Oletko kommuunisti, Mira? 29.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 468 000[14]
3839. Sulle salaisuuden kertoa mä voisin 30.9.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. 473 000[14]
3840. Kaksi vanhaa ystävää, Jutan pieksämää 2.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. 447 000[14]
3841. Yrityksen ja erotuksen kautta 5.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 2.10.2020 464 000[15]
3842. Nella, saanko sua ajatella? 6.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 497 000[15]
3843. Aino tykkää seksistä 7.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 437 000[15]
3844. Akin sydäntä hiipii 8.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 481 000[15]
3845. Mää, sää ja hää 9.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 427 000[15]
3846. Kuuma-Kalle 12.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 9.10.2020 490 000[16]
3847. Nella ja lymyuutinen 13.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 476 000[16]
3848. Noel ja syöksyn sävel 15.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 435 000[16]
3849. Perasta kuuluu, Mira 16.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 463 000[16]
3850. Linda on hoippu-urheilija 19.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 16.10.2020 523 000[17]
3851. Kari huvipuistossa 20.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 504 000[17]
3852. Jos kuuntelet 21.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 438 000[17]
3853. Jos rakastat 22.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 435 000[17]
3854. Tuhoutuvia kuvia 23.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 427 000[17]
3855. Rakkaudella, Jiri 26.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 23.10.2020 533 000[18]
3856. Sabrina ja pahan kasvot 27.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 479 000[18]
3857. Viola ja Massi-Alma 28.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 480 000[18]
3858. Sallatut elämät 29.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 467 000[18]
3859. Tyttö sinä olet sairas 30.10.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 436 000[18]
3860. Lasse ja turhat liikenneväännöt 2.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 30.10.2020 521 000[19]
3861. Uhka 3.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 516 000[19]
3862. Kaikki on murhaa, paitsi tappo 4.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. 489 000[19]
3863. Salla tekee pieniä heräteostoksia 5.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. 473 000[19]
3864. Eva ja tuskan Miki 6.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. 468 000[19]
3865. Suihkumalli haussa 9.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 6.11.2020 540 000[20]
3866. Kari Amandan asussa 10.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 490 000[20]
3867. Kalle ja valtava objektiivi 11.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 460 000[20]
3868. Jutta ja eronleimaus 12.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 508 000[20]
3869. Katellaan syyllistä joskus pyssymmällä 13.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 438 000[20]
3870. Pieni jerenneito 16.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 13.11.2020 530 000[21]
3871. Ismo panee tärskyn märskyn 17.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 473 000[21]
3872. Miki liittyy Pihlajakadun uniklubiin 18.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 442 000[21]
3873. Hei, älä mee 19.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. 419 000[21]
3874. Yksinäiset yössä 20.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 451 000[21]
3875. Benjamin Taalasmaa - prinssi vai pressukka? 23.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 20.11.2020 521 000[22]
3876. Anna saa lymytyttöpatsaan 24.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 471 000[22]
3877. Monica ja moninaiset tahtotilat 25.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 462 000[22]
3878. Salla elää kuin Peltosessa 26.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 432 000[22]
3879. Sabrinan Ainoa toivo 27.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 426 000 [23]
3880. Sabrina ja inhottava maskiainen 30.11.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 27.11.2020 536 000[24]
3881. Iida huutaa Taalasmee! 1.12.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 486 000[24]
3882. On aika puhua ja pussata 2.12.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 463 000[24]
3883. Lohtuus kaikessa, Aki 3.12.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 479 000[24]
3884. Linda on Nuuskimuikkinen 4.12.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 488 000[24]
3885. Voronkäristys Ismon tapaan 7.12.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 4.12.2020 486 000[25]
3886. Tillin tällin pom pom 8.12.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 490 000[25]
3887. Seppo Taalasmaa - tuomari ja todistaja 9.12.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 495 000[25]
3888. Ja vesi oli mustaa 10.12.2020 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 494 000[25]
3889. Miki pintaan täytyy saada 11.12.2020 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 472 000[25]
3890. Ismo ja salsaiset kansiot 14.12.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 11.12.2020 519 000[26]
3891. Lasse ja vaihdevuosisadan rakkaustarina 15.12.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 490 000[26]
3892. Noelille iskee menkka på 16.12.2020 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 431 000[26]
3893. Kuka ampui Aaroa? 17.12.2020 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 442 000[26]
3894. Murha ei vanhene koskaan 18.12.2020 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 472 000[26]
3895. Menetystarinoita 4.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 1.1.2021 486 000[27]
3896. Totta juriset, Monica Mustavaara 5.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta.
3897. Mustavaaroille luetaan perustus-Akia 6.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu
3898. Aaro ja haudanhiljaisuus 7.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 459 000[27]
3899. $everi $ievinen 8.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 497 000[27]
3900. Sallan some-näkyvyys on 0 metriä 11.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 8.1.2021 453 000[28]
3901. Aki on hallituksen varasjäsen 12.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 453 000[28]
3902. Seppo käy kostoksilla 13.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 453 000[28]
3903. Kun romu laskeutuu 14.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 453 000[28]
3904. Aki ja Keski-Euroopan väkiviikko 15.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 475 000[28]
3905. Eva eksyy babyrinttiin 18.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 15.1.2021 510 000[29]
3906. Aaron kohtalo on muiden käsissä 19.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 500 000[29]
3907. Miki vetää susukalleudet esiin 20.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 500 000[29]
3908. Kaikki tahtoo rakastaa 21.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 500 000[29]
3909. Violalle iskee kosihätä 22.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 500 000[29]
3910. Kari ei lepää lagereilla 25.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 22.1.2021 503 000[30]
3911. Ismo Laitela - lauriinmetsästäjä 26.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 470 000[30]
3912. Evaa pännii ja kännii 27.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 458 000[30]
3913. Aki ja valtavastaaja 28.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 463 000[30]
3914. Nella tekee perheen 29.1.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 482 000[30]
3915. Johan sopan deitit! 1.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 29.1.2021 495 000[31]
3916. Juokse sinä mumma 2.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 529 000[31]
3917. Multa tuli, kiljahtaa Sabrina! 3.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 471 000[31]
3918. Eva ja Nella - kunnes jälleen tavataan 4.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. alle 465 000[31]
3919. Kari Tähkä: Kamalaa vettä 5.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 489 000[31]
3920. Hurmåria päivään, Aki! 8.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. 5.2.2021 485 000[32]
3921. Pojasta povi paranee 9.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. 460 000[32]
3922. Nakuasioista voi kiistellä 10.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 476 000[32]
3923. Nyt joku koti tuohon touhuun 11.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 460 000[32]
3924. Aino ja ikuinen rappu 12.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 481 000[32]
3925. Kari Bradshaw - kinkkuelämää 15.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 12.2.2021 517 000[33]
3926. Jos ei keilaa helluntaina 16.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 453 000[33]
3927. Lauri ottaa selfien 17.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 454 000[33]
3928. Ethän pelkää pimeää? 18.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 459 000[33]
3929. Lasse selättää yksinäisyyden 19.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. alle 425 000[33]
3930. Sabrina ja Sveitsi sydämeen 22.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 19.2.2021 480 000[34]
3931. Aki antaa tuolinilmoituksen 23.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. 474 000[34]
3932. Olutta yläpilveä, Kari 24.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 462 000[34]
3933. Aaro ja paha saa palkkansa 25.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 462 000[34]
3934. Test in peace, Susu 26.2.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. alle 462 000[34]
3935. Täällähän on tuttuja! 1.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 26.2.2021 525 000[35]
3936. Aki ja viettelysten iltapäivä 2.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 490 000[35]
3937. Kiusallinen Jerektio 3.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 490 000[35]
3938. Lasse saa pro mono-apua 4.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. alle 490 000[35]
3939. Aaro ja kaaratilanne 5.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. alle 490 000[35]
3940. Kalle ja ovi tuntemattomaan 8.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 5.3.2021 476 000[36]
3941. Aaro ja ämyrin tiikeri 9.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. alle 465 000[36]
3942. Sabrina, Aki ja vetovoiman laki 10.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. alle 465 000[36]
3943. Pienet suuret surut 11.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 473 000[36]
3944. Kolme pientä Mustavaaraa 12.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. alle 465 000[36]
3945. Lasse kävelee Ismon yli 15.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 12.3.2021 479 000[37]
3946. Salla ja diilinielu 16.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 467 000[37]
3947. Hei äiti 17.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 448 000[37]
3948. Miki ja kinakenkätyttö 18.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 455 000[37]
3949. Uhrauksia 19.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. alle 448 000[37]
3950. Hirviö 22.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 19.3.2021 486 000[38]
3951. Benjamin ja Anna - juuri oikeanlaista Keniaa 23.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 488 000[38]
3952. Kalle Laitelan muisti palailee pätkittäin 24.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 455 000[38]
3953. Taikuri Cindy ja mani hatusta 25.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. alle 440 000[38]
3954. Syntien hinta 26.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. alle 440 000[38]
3955. Rakkauden loppu 29.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 26.3.2021 514 000[39]
3956. Kattokaa mitä tapahtuu 30.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 453 000[39]
3957. Sabrina - pois pois pois 31.3.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 422 000[39]
3958. Ismo ja himaiset ehdotukset 1.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 427 000[39]
3959. Elinalla on liian raskaat vainot 2.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. alle 386 000[39]
3960. Mun koti on ja ei oo täällä 5.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 2.4.2021 458 000[40]
3961. Ainolla on hirveä kiira 6.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 439 000[40]
3962. Tyhjään kaikuvat rakkauden sanat 7.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 464 000[40]
3963. Taalasmailla on karkausvuode 8.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 430 000[40]
3964. Nella on open uupunut 9.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 420 000[40]
3965. Ciao a tutti, huutaa Elina 12.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 9.4.2021 471 000[41]
3966. Miehet, jotka vihaavat Akia 13.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 439 000[41]
3967. Ainolle kaikki on pelkkää uhitelmaa 14.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 468 000[41]
3968. Mä annan sut pois 15.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 404 000[41]
3969. OsKarin arvoinen suoritus 19.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 16.4.2021 458 000[42]
3970. Alkaako tökkiä Nella? 20.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 450 000[42]
3971. Jutalla on paha tarra 21.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 410 000[42]
3972. Susua lyödään talolla päähän 22.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 406 000[42]
3973. Poista maski, Salla Mattila 26.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 23.4.2021 467 000[43]
3974. Kari ja cop model 27.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 428 000[43]
3975. Äideistä harhain 28.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 438 000[43]
3976. Kauas teinit karkaavat 29.4.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. 399 000[43]
3977. KonElina - varastoimisen taika 3.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 30.4.2021 481 000[44]
3978. Miki ja pahahaava 4.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 417 000[44]
3979. Ainolle puhaltavat uudet huulet 5.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 438 000[44]
3980. Juho88, tulin tänne takiasi 6.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 401 000[44]
3981. Sampo tuntee meilihyvää 10.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 7.5.2021 458 000[45]
3982. Elina ei jää avuttomaksi 11.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 356 000[45]
3983. Kalle ja bulgaari suunnitelma 12.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 324 000[45]
3984. Katu, mitä sä teit 13.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. alle 312 000[45]
3985. Mikillä on pollarin kuvat silmissä 14.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 346 000[45]
3986. Marika tulee taloon 17.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 14.5.2021 443 000[46]
3987. Kasvot neito kaunoinen 18.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 447 000[46]
3988. Jere ja hanskan avoimet 19.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. 423 000[46]
3989. Me ollaan Honkaset, me ollaan tulevaisuus 20.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on väkivaltaa. 481 000[46]
3990. Luurankukat 21.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 412 000[46]
3991. Vanhus tulee yksin 24.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 21.5.2021 468 000[47]
3992. Tikka: Mä haluun viihdyttää 25.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 477 000[47]
3993. Elina ja nappilan hätävara 26.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 453 000[47]
3994. Tuonen lehto, öinen kehto 27.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 429 000[47]
3995. Kukka hyvin, kaikki hyvin 28.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 368 000[47]
3996. Tulkoon Seppo! 31.5.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 28.5.2021 457 000[48]
3997. Lasse ja illallisten hirvikuva 1.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 391 000[48]
3998. Violan ja Miran välillä on uksi pieni este 2.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 357 000[48]
3999. Älä maista siskon makkaraa, Marika 3.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 411 000[48]
4000. 4000 syytä juhlia Ismoa 4.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 366 000[48]
4001. Ei töllömpää, Kari 7.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 4.6.2021 435 000[49]
4002. Henrik järjestää lassenkutsut 8.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 332 000[49]
4003. Aino lataa horonavilkun 9.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 399 000[49]
4004. Salla on ihan möksis ja töksis 10.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on seksuaalisia viittauksia. 300 000[49]
4005. Mira on uksinainen 11.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 293 000[49]
4006. Kun jäljelle jää vain Toivo 14.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 11.6.2021 356 000[50]
4007. Käädyllinen murhenäytelmä 15.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 351 000[50]
4008. Salla on Suomen uusi riisuedustaja 16.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 358 000[50]
4009. Tikka: Sukkula Venukseen? 17.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu alle 295 000[50]
4010. Kari ja interpolaarinen ilmamassa 18.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. alle 295 000[50]
4011. Susu ja Miki - feikitään yhdessä 21.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 18.6.2021 327 000[51]
4012. Ainolla oli kolme miestä 22.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 334 000[51]
4013. Noel saa tabutuksia 23.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu 313 000[51]
4014. Linda ja Lyon King 24.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 312 000[51]
4015. Hetki ennen myrskyä 28.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja 7 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 25.6.2021 321 000[52]
4016. Kun taivaskin itkee 29.6.2021 Kuvaohjelman ikäraja 12 Kuvaohjelmassa on sisältöä, joka aiheuttaa ahdistusta. 314 000[52]

1 Keskikatsojamäärä televisiossa jakson ensiesityspäivänä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Jo 4000 jaksoa Salkkareita! MTV Uutiset pääsi kurkkaamaan juhlajakson kulisseihin – kuvauksissa mukana vanha tuttu 14.3.2021. MTV. Viitattu 24.3.2021.
  2. Suosikkihahmot Ulla ja Dahlia kirjoitettiin ulos Salkkareista koronan takia – Maija-Liisa Peuhu, 78, ei haikaile eläkkeelle: "Se olisi kamalaa!" 31.5.2020. MTV. Viitattu 18.3.2021.
  3. Selviää jaksoissa 3908, 3968 ja 4000
  4. Salatut elämät – Kausi 22 mtvpressi.fi. MTV Pressi. Viitattu 1.8.2020.
  5. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 32/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 19.8.2020.
  6. a b c d Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 33/2020 (Arkistoitu sivu, tallenne 2) Finnpanel. Viitattu 25.8.2020.
  7. Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 33/2020 (Arkistoitu sivu, tallenne 1) Finnpanel. Viitattu 25.8.2020.
  8. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 34/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 25.8.2020.
  9. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 35/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 31.8.2020.
  10. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 36/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 7.9.2020.
  11. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 37/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 15.9.2020.
  12. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 38/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 21.9.2020.
  13. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 39/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 29.9.2020.
  14. a b c d Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 40/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 5.10.2020.
  15. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 41/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 12.10.2020.
  16. a b c d Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 42/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 19.10.2020.
  17. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 43/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 28.10.2020.
  18. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 44/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 2.11.2020.
  19. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 45/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 13.11.2020.
  20. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 46/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 16.11.2020.
  21. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 47/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 23.11.2020.
  22. a b c d Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 48/2020 (Arkistoitu sivu, tallenne 1) Finnpanel. Viitattu 6.12.2020.
  23. Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 48/2020 (Arkistoitu sivu, tallenne 2) Finnpanel. Viitattu 21.12.2020.
  24. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 49/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 7.12.2020.
  25. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 50/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 18.12.2020.
  26. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 51/2020 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 21.12.2020.
  27. a b c Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 1/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 18.1.2021.
  28. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 2/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 18.1.2021.
  29. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 3/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 25.1.2021.
  30. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 4/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 1.2.2021.
  31. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 5/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 9.2.2021.
  32. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 6/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 15.2.2021.
  33. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 7/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 22.2.2021.
  34. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 8/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 1.3.2021.
  35. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 9/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 9.3.2021.
  36. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 10/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 15.3.2021.
  37. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 11/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 22.3.2021.
  38. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 12/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 29.3.2021.
  39. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 13/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 6.4.2021.
  40. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 14/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 12.4.2021.
  41. a b c d Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 15/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 19.4.2021.
  42. a b c d Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 16/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 26.4.2021.
  43. a b c d Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 17/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 3.5.2021.
  44. a b c d Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 18/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 10.5.2021.
  45. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 19/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 17.5.2021.
  46. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 20/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 24.5.2021.
  47. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 21/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 31.5.2021.
  48. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 22/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 7.6.2021.
  49. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 23/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 14.6.2021.
  50. a b c d e Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 24/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 21.6.2021.
  51. a b c d Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 25/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 28.6.2021.
  52. a b Viikon 100 katsotuinta lähetystä (kaikki kanavat, kaikki esityskerrat), viikko 26/2021 (Arkistoitu sivu) Finnpanel. Viitattu 5.7.2021.