Sabu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli käsittelee showpainijaa. Krakkeria käsittelee artikkeli Sabu (krakkeri) ja elokuvatähteä artikkeli Sabu (näyttelijä).
Sabu

Terry Michael Brunk (s. 12. joulukuuta 1964) on yhdysvaltalainen showpainija, joka on nykyisin independent circuitin painija. Hän esiintyi World Wrestling Entertainmentin ECW-brändissä. Parhaiten hänet muistetaan esiintymisistään ECW-painipromootiossa 1990-luvulla.

Sabua mainostetaan "eläimellisimpänä ottelijana lajin historiassa", eikä Sabun painityyli ole kovin perinteistä, sillä hänen liikesettinsä koostuu lähinnä hypyistä, jotka tehdään pöytien tai tuolien avustuksella - tai niiden päälle. Sabu on ollut otteluissaan hyvin itsetuhoinen kuten WWE:n Mick Foley (Mankind). Hän on saavuttanut paljon urallaan, sillä hän on ollut muun muassa ECW:n ja NWA:n maailmanmestari, ECW:n joukkuemestari ja XPW:n maailmanmestari. Nimensä Sabu on mukaillut vanhasta intialaisesta kenraalista, jonka nimi oli Sabu.

Sabu on tunnettu myös siitä, että hän on jatkanut otteluitaan kärsittyään vakavia loukkaantumisia, jotka olisivat tarvinneet välitöntä hoitoa. Esimerkiksi ottelussa Sandmania vastaan Sabu mursi leukansa osuessaan kaiteeseen, mutta ottelun lopettamisen sijaan Sabu teippasi leukansa ja jatkoi ottelua ennaltasovittuun lopetukseen asti. Piikkilankaottelussa Terry Funkia vastaan Sabu aukaisi hauiksensa piikkilankaan, ja jatkaakseen ottelua hän teippasi haavan umpeen. Lopulta sairaalassa haavan sulkemiseen meni yli 100 tikkiä.lähde? Myös TNA:ssa paininut Sabu on ollut 1990-luvulla suuri osa ECW:tä.

  • Pituus: 183 cm
  • Paino: 99 kg
  • Lopetusliike: Triple Jump Moonsault, Arabian Facebuster, Atomic Arabian Facebuster, Camel Clutch
  • Entiset nimet: Terry Snuka, Coco Samoa, Black Ninja
  • Uran kohokohdat:2 x ECW Heavyweight Championship, 3 x ECW Tag Team Championship, 1 x ECW Television Championship, 2 x NWA World Heavyweight Championship

Hänen opettajansa oli The Original Sheik, joka oli hänen setänsä.

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.