SWAT 4: The Stetchkov Syndicate

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
SWAT 4: The Stetchkov Syndicate
Swat4-tss-cover.jpg
Kehittäjä Irrational Games
Julkaisija Vivendi Universal Games,
Sierra Entertainment
Suunnittelija Jay Kyburz
Pelimoottori Unreal Engine 2.5
Julkaistu
  • NA 28. helmikuuta 2006
  • EU 10. maaliskuuta 2006
Lajityyppi Ensimmäisen persoonan taktinen ammunta
Pelimuoto Yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus ESRB: MVirheellinen ESRB-arvo
PEGI: 18
Alusta Microsoft Windows
Jakelumuoto CD-ROM
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

SWAT 4: The Stetchkov Syndicate on Irrational Gamesin kehittämä laajennusosa SWAT 4 -ammuntapeliin. Laajennusosa on ensimmäinen laajentava lisäosa, joka on julkaistu vuonna 2006. Se sisältää seitsemän uutta tehtävää, jotka käsittelevät Stetchkovin venäläistä rikollisperhettä.

Mukaan on lisätty seitsemän uutta asetta, kolme lisävarustetta ja uusia tehtävätyyppejä. Myös pelattavuutta on muokattu, sillä nyt pelaaja kykenee lyömään nyrkillä yhteistyöhaluttomia henkilöitä ja "antautuneet" epäillyt voivat paeta, mikäli heitä ei vahdi tai pidätä. Tazer-aseeseen on tullut uusi ns. stun gun toiminto, joka toimii kun ase on valittuna ja lyö henkilöä. Tekoälylle annettuja käskyjä ei ole pakko laittaa heti käytäntöön, vaan niitä saa pidäteltyä, kunnes myöntää erityisen toimeksiantoluvan.

Yksinpelin viilauksiin kuuluu muun muassa se, että nyt lähes kaikissa lisäosan pelattavissa tehtävissä on kuunneltavissa hätäpuhelunauha. Aikaisemmin emopelissä hätäpuhelunauha oli kuunneltavissa vain muutamissa tehtävissä.

Moninpelin laajennuksiin lukeutuu uusi pelimuoto, Smash and Grab, kommunikointia helpottava VoIP ja tilastojen rekisteröimisen myötä kehittynyt uusi ranking-järjestelmä. Yhteistyöpelitila tukee kymmentä pelaajaa, jolloin henkilöt jaetaan kahtia viiden hengen joukkueisiin. Tiimillä on nyt myös mahdollisuus äänestää yksi pelaajista johtajaksi, jolloin kukaan muu ei kykene antamaan pikavalikon välityksellä käskyjä.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.