Ruben & Joonas

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ruben & Joonas
Kestoaika 60 minuuttia
Pääosissa Ruben Stiller
Joonas Hytönen
Alkuperämaa  Suomi
Verkko MTV3
Esitetty 10. syyskuuta 2004 – 22. helmikuuta 2007
Jaksoja 42
Tuotanto
Tuotantoyhtiö(t) Moskito Television
Aiheesta muualla
IMDb

Ruben & Joonas oli Ruben Stillerin ja Joonas Hytösen juontama MTV3-kanavalla esitettävä keskusteluohjelma. Sarjassa Stiller ja Hytönen haastattelevat vuorotellen mielenkiintoisia persoonia poliitikoista misseihin. Ajoittain ohjelmassa oli lyhyitä sketsejä tai muita viihdyttäviä ohjelmanpätkiä.

Rubenin & Joonaksen ensimmäinen jakso lähetettiin syksyllä 2004. Vuoden 2005 syksyllä tuotantoyhtiön ja MTV3:n sopimus päättyi ja sarja jäi tauolle. Syksyllä 2006 Stiller ja Hytönen palasivat ruutuun. Tällä kertaa molemmat saivat omat, eri iltoina esitettävät keskusteluohjelmansa. Isäntiensä etunimiä kantavat ohjelmat olivat kuin Ruben & Joonas jaettuna kahteen osaan. Stiller ja Hytönen tekivät oman ohjelmansa kaikki haastattelut. Välillä miehet vierailivat toistensa ohjelmissa.

Vuoden 2007 alusta Hytönen ja Stiller jatkoivat yhteisen ohjelmansa Ruben ja Joonas tekoa. Maaliskuussa he kuitenkin palasivat jälleen isännöimään omia ohjelmiaan. Syksyllä 2007 ohjelmista ainakaan toinen, "Ruben", ei jatku, sillä tuotantoyhtiö Moskito Television irtisanoi Stillerin työsopimuksen kesäkuussa 2007. [1]

Stillerin ja Hytösen edelliset keskusteluohjelmat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]