Roni Sirén

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Roni Sirén
Näyttelijä(t) Ville Rossi
Kesto 2013-
Ensiesiintyminen Jakso 336, Kuka on se oikea?
Henkilötiedot
Koko nimi Roni Sirén
Ammatti yrittäjä
Sukupuoli mies
Asuinpaikka Virtaus, Suomi
Suhteet
Vanhemmat Tero Kuusla, Laura Sirén
Sisarukset pikkusisko (ei näytetty sarjassa)

Roni Sirén on Ville Rossin esittämä kuvitteellinen hahmo televisiosarjassa Uusi päivä.

Elämä Virtauksessa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Roni Siren on Tero Kuuslan poika, jonka ensiesiintyminen nähtiin vuonna 2013 jaksossa "Kuka on se oikea?". Roni tutustui isäänsä Teroon vasta teini-ikäisenä. Ronin oli aluksi vaikeaa sopeutua asumaan Marikan ja Teron luona, koska Marika ja Roni eivät tulleet toimeen. Sittemmin heidän perhe-elämänsä on sujunut hyvin. Nykyisin Roni seurustelee pitkäaikaisen ihastuksensa Anni Malisen kanssa.

Roni oli osa hänen, Epun ja Oskun aikoinaan perustamaa bändiä Bongolavaa. Epun lähdettyä bändi jäi ilman laulajaa, mutta Eppu korvattiin pian Virtaukseen saapuneella Lennillä. Syksyllä 2016 Bongolava osallistui bändikisaan, mutta juuri ennen heidän esiintymisvuoroaan Roni kuuli, että Tero oli maksanut kisan järjestäjälle Bongolavan voitosta. Bongolavan voitettua kilpailun, Roni paljasti huijauksen voittopuheessaan ja ilmoitti koko bändin puolesta, etteivät he ota rahoja vastaan. Sittemmin yhtyeen solisti Lenni osallistui omien sanojensa mukaan vitsillä Loiste-nimiseen laulukilpailuun, joka toi Lennille paljon julkisuutta ja eikä tämä enää huomioinut Bongolavaa niin kuin ennen. Niinpä Lenni erotettiin bändistä ja bändi jäi jälleen ilman solistia.

Syksyllä 2016 Ronille alettiin rakentaa uusia juonikuvioita ja hänen elämäänsä seurattiin tarkemmin. Roni tarvitsi rahaa, joten hän päätti ottaa pikavipin. Lopulta hän jäi koukkuun niiden ottamiseen ja Tero sai tietää asiasta. Tero kutsui psykologiaa opiskelevan Sonjan auttamaan tämän onnistumatta kuitenkaan. Roni oli otettua liikaa pikavippejä Tero pakotti Ronia olemaan soittamatta Bongolavassa ja keskittymään enemmän kirjoituksiin ja pääsykokeisiin. Tämän jälkeen Roni muutti hetkellisesti Annin luo asuntolaan. Heillä ei kuitenkaan ollut varaa molemmille, joten siivoojana työskentelevä Anni pyysi Roni tulemaan töihin kanssaan. Myöhemmin Roni rikkoi ja heitti roskiin Aino Haaviston vaasin, jossa oli lähes viisikymmentätuhatta euroa rahaa. Hän kuitenkin huomasi rahat ja otti ne palauttaakseen ne Ainolle, joka oli tehnyt rikosilmoituksen varastetuista rahoista. Hän palautti rahat vahingossa Azad Soranin laukkuun ja poliisit pidättivät Azadin. Myöhemmin Roni meni tunnustamaan tekonsa.

Syksyllä 2017 vaimonsa Marikan poismenon takia masentunut Tero antoi pojalleen Ronille ohjat Turpiinin suhteen. Roni osti Lauri Kallion ulos Turpiinista, ja Tero oli todella tyytyväinen poikaansa. Turpiinin raha-asiat eivät kuitenkaan sujunut niin hyvin, sillä Roni ei ole kovin fiksu rahankäytössään, kuten jo sarjan seitsemännellä tuotantokaudella huomattiin. Lokakuussa 2017 Turpiini jouduttiin sulkemaan toistaiseksi sen takia, ettei Ronilla tai Annilla ollut anniskelulupaa tai hygieniapassia ja Turpiinin ruokatarjoilusta oli tehty useita valituksia, sillä Ronin ja Annin tekemistä silakkapihveistä oli seurannut ruokamyrkytyksiä. Turpiini saatiin kuitenkin avattua uudelleen.