Rodney Blackstock

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rodney Blackstock
Näyttelijä(t) Patrick Mower
Kesto 2000-
Ensiesiintyminen 24. lokakuuta 2000 (UK)
Henkilötiedot
Ammatti Kuorma-auton kuljettaja
Sukupuoli mies
Suhteet
Lapset Nicola King
Bernice Blackstock

Rodney Blackstock on kuvitteellinen hahmo englantilaisessa saippuasarja Emmerdalessa. Häntä esittää Patrick Mower.

Tausta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rodney on Dianen entinen mies, Bernicen ja Nicolan isä, jota Diane ei ollut nähnyt 26 vuoteen, eikä liioin Bernice isäänsä. Hän on miljonääri ja yrittäjä, joka pyörittää antiikkiliikettä ja on toiminut myös viiniedustajana. Hän omistaa myös viinitilan Yorkshiressa. Entisen vaimon Maureenin kanssa saatu tytär Nicola on isänsä silmäterä, vaikka tämä on aiheuttanut Rodneylle paljon murhetta. Hän joutui seuraamaan sivusta Nicolan miessotkuja sekä tyttäriensä välirikkoa. Rodney toivoi tyttäriensä olevan sovussa ja järjesti katastrofaalisesti epäonnistuneet illalliskutsutkin Bernicen odotusaikana, mutta salli silti Nicolan ripustautua häneen ja antoi tälle kaikessa periksi. Rodneyn suhde entiseen vaimoonsa Dianeen on ristiriitainen, mutta Nicolan takia suhde Louiseen päättyi hairahduksen paljastuttua. Lomakylän johtaminen, Maggien ja Nicolan riitely sekä Bernicen ongelmat stressasivat Rodneyta. Rodney on aina valmis kokeilemaan uusia keinoja ansaita rahaa. Hän on kohtelias, huumorintajuinen ja sanavalmis mies.

Saapuminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rodneyn ilmaantuminen kylään ennalta ilmoittamatta Ashleyn kirjoittaman kirjeen takia syyskuussa 2001 aiheutti melkoisen myllerryksen Dianen, Bernicen ja Ashleyn elämässä. Rodney alkoi tehdä bisneksiä Chris Taten kanssa. Hän pääsi Lomakylän omistajaksi ja nautti roolistaan nuoren ja muodokkaan tyttöystävänsä Louisen kera. Pari kertaa lakanoiden välissä oli kuitenkin Louisen lisäksi myös Diane.

Miljonääri[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Joulukuussa 2005 Rodney onnistui tekemään hyvät kiinteistökaupat ja hänestä tuli miljonääri. Antiikkibisnes ei sujunut kovin hyvin, joten naisten kanssa tuli väistämättä ongelmia. Marraskuussa Rodney oli jo valmis lähtemään tivolin matkaan, kun ihastui siellä työskennelleeseen naiseen. Romanssinpoikasta Rodneyn elämään kuitenkin toi Dianen nuorempi sisar Val, jonka kanssa hänellä oli ollut suhde jo hänen ja Dianen ollessa naimisissa. Lokakuussa 2006 Val ja Rodney kertoivat aiemmasta suhteestaan Dianelle. Tämä suuttui silmittömästi, mutta antoi lopulta anteeksi. Pian Rodney kuuli kauhistuttavan uutisen; Diane oli sairastunut syöpään. Hän tajusi rakastavansa yhä ex-vaimoaan ja tilasi lentoliput Egyptiin, mutta Diane haukkui Rodneyn moisesta. Toukokuussa 2007 Rodney ei kestänyt katsella Dianen ja Jack Sugdenin vihkitoimitusta, ja lähti pois kesken kaiken. Raivostunut Val paljasti kaikille, että Rodney on Paulin isä. Paul reagoi tietoon lyömällä isäänsä. Isän ja pojan välit olivat vaikeat, mutta Nicola toimi rauhantekijänä. Rodneyta häiritsi Paulin miespari, mutta he onnistuivat tekemään sovinnon ja viettivät joulunkin oman perheen kesken.

Kartano[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Toukokuussa 2008 Diane sai terveen paperit, mikä ilahdutti myös Rodneya. Rodneyn aikomuksena oli ostaa Kartano, mutta Sadie King pakotti Zoen myymään sen Kingeille. Rodney otti menetyksensä lopulta kuin mies, varsinkin kun Kingit menettivät Kartanon tulipalossa. Vuonna 2009 Rodney ja Lesley päätyivät juopuneina samaan sänkyyn. Lesley oli innoissaan, mutta Rodney kauhuissaan. Hän pääsi pälkähästä Kellyn avulla ja ihastuikin suorasukaiseen neitoseen. Kelly todisti Rodneylle, ettei ole vain tämän rahojen perässä ja omalaatuinen suhde jatkui kyläläisten pilkasta huolimatta. Nicola aiheutti suurta surua Rodneylle kertomalla Ivanista, mutta jäi lopulta kiinni. Rodney yritti kaikin keinoin saada Ivanin ja Paulin takaisin yhteen, muttei onnistunut. Itselleen Rodney alkoi etsiä seuraa netistä.