Ridin’

Wikipedia
(Ohjattu sivulta Ridin')
Loikkaa: valikkoon, hakuun
”Ridin'”
Chamillionaire
Singlen tiedot
 Albumilta The Sound of Revenge
 Julkaistu 2006
 Tyylilaji rap
 Kesto 05.03
Chamillionairen muut singlet
”Turn It Up”
2005
”Ridin'”
2006
”Crown and Sexy”
2006

Ridin' on Chamillionairen single The Sound of Revenge-albumilta. Se julkaistiin vuonna 2006. Kappaleen musiikkivideo voitti vuonna 2006 MTV Video Music Awardseissa palkinnon parhaasta rap-videosta. Kappale voitti myös Grammyn vuonna 2007 parhaana duona tai ryhmässä tehdystä rap-kappaleesta.lähde?

Kappaleella vieraili rap-artisti Krayzie Bone. Kappaleesta tuli menestys. Yhdysvalloissa se saavutti ensimmäisen sijan uusien kuumien kappaleiden joukossa. Sai myös Isossa-Britanniassa toisen sijan kappalelistalla.

Kappaleen nimeksi luullaan usein "Ridin' Dirty", kertosäkeen mukaan, mutta näin ei ole. Kappale kertoo rasistisesta profiilista ja poliisin raakuudesta, kuinka he käsittelevät epäiltyjä. Tätä yrittää kertoa videon välissä tulevat painikohtaukset, joissa poliisi hakkaa uhreja. "Ridin' Dirty"- sanoilla tarkoitetaan, kun joku (usein juuri afroamerikkalainen) ajaa huumeiden vaikutuksen alaisena. Videossa vilahtaa Play-n-Skillz, Tom Lister Jr., Bone Thugs-N-Harmony, Chingo Bling, OG Ron C, Big Tuck ja Chamillionairen nuorempi veli Rasaq.

"Weird Al" Yankovicin single "White & Nerdy" on parodia kappaleesta.

Kappaleen ensimmäinen virke (they see me rollin they hatin) nousi Internet-ilmiöksi.[1]

Edeltäjä:
RihannaSOS
Billboard Hot 100 -listan ykkönen
3.–10. kesäkuuta 2006 (2 vk)
Seuraaja:
Shakira feat. Wyclef JeanHips Don't Lie
Tämä musiikkisingleen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.