Rebecca Breeds

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rebecca Breeds
Henkilötiedot
Koko nimi Rebecca Elizabeth Breeds
Syntynyt17. kesäkuuta 1987 (ikä 37)
Sydney, New South Wales, Australia
Ammatti näyttelijä
Puoliso Luke Mitchell
Näyttelijä
Aktiivisena 2000–
Aiheesta muualla
IMDb

Rebecca Elizabeth Breeds (s. 17. kesäkuuta 1987 Sydney, New South Wales, Australia) on australialainen näyttelijä, joka on tunnettu rooleistaan ​​Cassie Comettina Blue Water Highin kolmannella kaudella, Ruby Bucktonina saippuaoopperassa Home and Away, Aurora de Martelina The Originalsissa ja sen spin-off Legaciesissa sekä toistuvana hahmona Nicolena kaudella 6. ja Pretty Little Liarsin 7. Vuonna 2021 Breeds valittiin Clarice Starlingiksi CBS-sarjassa Clarice.

Yksityiselämä

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuonna 2009 Breeds alkoi seurustella Home and Away -kollegansa Luke Mitchellin kanssa. Pari ilmoitti kihlautumisestaan ​​toukokuussa 2012 ja he menivät naimisiin tammikuussa 2013.

Breeds syntyi Sydneyssä, Australiassa. Hän kävi koulua St Andrew's Cathedral Schoolissa, jossa hän opiskeli draamakapteeniksi.

Kuuden kuukauden ajan hän opiskeli musiikin ja esittävien taiteiden kaksoistutkintoa New South Walesin yliopistossa, mutta hän lykkäsi opintojaan elokuvaroolia varten.

Breeds aloitti näyttelijänuransa esiintymällä televisiomainoksissa. Hän sai ensimmäisen pääroolinsa Leah Pointinina vuoden 2008 australialaiselokuvassa Newcastle.

Breeds näytteli Cassie Comettia Blue Water Highin kolmannella kaudella. Blue Water Highin kuvausten aikana hän koe-esiintyi Ruby Bucktonin rooliin sarjassa Home and Away, ja hänen ensimmäiset kohtauksensa esitettiin kesäkuussa 2008. Rubyn esittämisestä Breeds sai kaksi Logie Award -ehdokkuutta, mukaan lukien suosituin näyttelijä palkinnon vuonna 2010. Kesäkuussa 2012 TV Weekin Erin Miller kertoi, että Breeds oli kuvannut viimeiset kohtauksensa ja jättänyt Home and Awayn neljän kauden jälkeen. Näyttelijä esiintyi viimeksi Rubyna 15. elokuuta 2012 lähetetyssä jaksossa.

Elokuussa 2012 Deadline.comin Nellie Andreeva ilmoitti, että Breeds oli valittu Rob Greenbergin elokuvassa We Are Men Abby Russona. We Are Men merkitsi hänen ensimmäistä yhdysvaltalaista televisiorooliaan, mutta ohjelma peruttiin huonojen arvioiden vuoksi. Breeds esiintyy myös vuoden 2013 hindinkielisessä Bollywood-elokuvassa Bhaag Milkha Bhaag. Vuonna 2015 Breeds esiintyi Pretty Little Liars -sarjan kuudennella tuotantokaudella, ja hänet valittiin Auroran rooliin yliluonnollisessa sarjassa The Originals.

Breeds esitti Molly Meldrumin morsiammessa Camillea vuoden 2016 minisarjassa Molly. 19. helmikuuta 2016 ilmoitettiin, että Breeds näyttelee Miranda's Rights -saippua sarjassa, joka kertoo ryhmästä lakimiehiä, jotka työskentelevät ja asuvat yhdessä. Breeds valittiin nimihenkilöksi Miranda Coaleksi kilpailullisen koe-prosessin jälkeen, mutta pilottia ei koskaan esitetty. Breeds näyttelee yhtä kahdesta pääosassa Ben Eltonin vuoden 2017 romanttisessa komediaelokuvassa Three Summers. Hän esiintyy myös Partho Sen-Guptan vuoden 2018 elokuvassa Slam.

26. helmikuuta 2020 hänet valittiin Clarice Starlingiksi CBS-sarjassa Clarice, joka sijoittuu kolme vuotta The Silence of the Lambs -elokuvan tapahtumien jälkeen. CBS hyväksyi sarjan 8. toukokuuta 2020 televisiokaudelle 2020–2021. CBS suunnitteli siirtävänsä Claricen Paramount+:aan toiseksi kaudeksi, mutta kesäkuussa 2021 ilmoitettiin, että sopimus oli "epätodennäköinen". Vuoden 2021 lopulla Breeds uusi roolinsa Aurora de Martelina The Originalsin spin-off- sarjassa Legacies kaudella 4. Jillian Fabiano E! Online vahvisti, että Breedsillä olisi toistuva rooli sarjassa.

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Rebecca Breeds