Realm of the Mad God

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Realm of the Mad God on massiivinen moninpeli, jonka on luonut Wildshadow Studios (fuusioitui Kabamiin kesäkuussa 2012) ja Spry Fox. Sen betaversio tuli julkiseen lataukseen tammikuussa 2010 ja selainversio julkaistiin kesäkuun 20. 2011.[1] Helmikuussa 2012 pelistä tulivat Windows ja Mac -versiot. Vuonna 2016 pelin osti Deca Games.lähde?

Peli on ilmaispeli ja rahoitetaan mikrotransaktioilla, joilla voi ostaa mm. korkeatasoisia varusteita tai vain pelin osien ulkonäköön vaikuttavia muutoksia (kuten skinejä).

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja liikkuu pelissä 8-bit-tyylisillä grafiikoilla toteutetussa 2D-pelimaailmassa.

Realm of the Mad God on ammuntapeli jonka päätavoitteena on vihollisten tappaminen, mikä antaa pelaajille mainetta, kokemuspisteitä ja varusteita. Pelissä on tehtäviä jotka läpäistäkseen on tapettava tiettyjä vihollisia, minkä lisäksi on myös erikoistehtäviä, joita kutsutaan "tapahtumiksi" (engl. event)selvennä. Pelin päävihollinen on Oryx the Mad God, jonka pelaaja kohtaa läpäistyään muut tehtävät.lähde?

Pelissä ei voi tappaa muita pelaajia, vaan ainoastaan tietokoneohjattuja vihollisia. Erona useimpiin moninpeleihin on myös että pelaajien voittaessa vastustajan kaikki pelaajat saavat kaikki kokemuspisteet eikä niitä jaeta, mikä tukee yhteistyötä pelissä.

Realm of the Mad God on ns. "Perma death" -peli, eli pelaajan hahmon (ei käyttäjän) kuollessa pelissä tapahtunut edistyminen ja kerätyt tavarat häviävät. Pelissä on myös pankki, johon voit viedä tavaroitasi säilytykseen, mikä pitää ne turvassa.lähde?

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Realm of the Mad God edery.org. June 20, 2011. Viitattu March 29, 2013.