Realm of the Mad God

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Realm of the Mad God on massiivinen moninpeli, jonka on luonut Wildshadow Studios (fuusioitui Kabamiin kesäkuussa 2012) ja Spry Fox. Sen betaversio tuli julkiseen lataukseen tammikuussa 2010 ja selainversio julkaistiin kesäkuun 20. 2011.[1] Helmikuussa 2012 pelistä tulivat Windows ja Mac -versiot.[2]


Pelin päätavoite on suorittaa tehtäviä, johin kuuluu tietyn vihollisen tappaminen. Tehtäviä on monia, ja tehtäviin kuuluu muun muassa Lich, Muinainen entti, Keitaan jumala, Feenix loordi, Haamu kuningas, Kyklooppi jumala, Kage Kami ja Punainen demoni. On myös erikoisia tehtäviä, joita kutsutaan "Tapahtumiksi" (Eng: Event). Niitä ovat Pääkallo pyhäkkö, Kuutio jumala, Pentaract, Kadonneiden maiden loordi, Suuri sfinksi, Erakko jumala, Aave laiva ja Kivi lohikäärme. Kun kaikki tehtävät ja tapahtumat on suoritettu pääset Oryxin linnaan, jossa on kaksi pelin päävastusta vartioivaa Kivi vartijaa. Kun Vartijat ovat kuolleet pääset Oryxin kammioon jossa pitää tappaa Oryx the Mad God. Kun Oryx the Mad God on kuollut, Oryxin kuolin-paikalle ilmestyy lukittu Viini kellari, jonka voit avata Viini kellarin avaimella joka voi saada erilaisten luolien ja tyrmien pää-vihollisilta. Pelissä on myös erilaisia tyrmiä ja luolia joista voi saada juomia jotka vahvistavat hahmoasi. Pelin eri tyrmät ovat tässä helpoimmasta vaikeimpaan: Oryx's Kitchen, Pirate Cave, Spider Den, Sprite World, Snake Pit, Forbidden Jungle, Candyland hunting grounds, Treasure Cave, Lair of Dragons, sky world , Haunted Cemetery, Undead Lair, Davy Jones's Locker, Manor of the Immortals, Abyss of Demons, Mad Lab, Ocean Trench, Wine Cellar, Tomb of the Ancients, The Crawling Depths, Woodland Labyrinth, Deadwater Docks.

Pelissä ei voi tappaa muita pelaajia. Pelin idea on tappaa kaikenlaisia vihollisia mm. Piraatteja ja Jumalia. Realm of Mad Godia päivitetään säännöllisesti. Realm of the Mad God on myös ns. "Perma death" peli, sillä hahmosi (Ei käyttäjäsi) ja kaikki pelissä kerätyt tavarat jotka ovat hahmollasi häviävät jos kuolet. Pelissä on myöskin pankki johon voi viedä tavaroita säilytykseen, eivätkä ne katoa.

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Realm of the Mad God June 20, 2011. Viitattu March 29, 2013.
  2. Realm of the Mad God on Steam Viitattu March 26, 2013.